GTarcade İstemcisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *LİON*[TET] tarafından 5 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. indirip baktım da güvenilir değil ilkkez görüyorum mail filan girip denemeyin bence

2. Merak edip indirdim. Tarayıcı yapmışlar kendilerine ondan açtırıyo oyunu puan kazanıyon falan. Gereksiz bir şey.

3. Nerden anladın güvenilir olmadığını

akifbingo bunu beğendi.
  4. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

GTarcade bir çok oyunu tek bir hesap üzerinden oynanmasını sağlayan bir tür sitedir. Bu sitenin kendi sunduğu bir uygulama (tarayıcı) ile oyunu oynamanızı sağlar. Kullanıp kullanmamak sizin kararınızdır.

İyi forumlar.

5. Bilgilendirme için teşekkürler :)

Son düzenlenen: 5 Kasım 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  6. Regulus

Regulus Guest

Merhaba,

Aklınıza takılan başka soru veya sorun varsa lütfen sormaktan çekinmeyiniz. Cevabın yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunun kilitlenmesini istediğiniz vakit talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

-=ODIN=- bunu beğendi.
  7. Kendi gemime giriş yapamıyorum. Programı ilk yükleyince otomatik oyun hesabı oluşturuyor. Sağ üstte bulunan çıkış butonuna bastığım vakit, çıkış yapmasına rağmen 5 saniye sürmeden otomatik olarak programın kendi oluşturduğu hesaba giriş yapıyor. Çözümü nedir? Program hakkın hemen hemen hiçkimse bilgi sahibi değil. Cevabınız yok ise, kilitleyebilirsiniz :)

Teşekkürler

8. Böyle sitelere çok güvenmemenizi tavsiye ederim. Onların tarayıcısı, sitesi üzerinden oyun hesabına girdiğiniz için kullanıcı adı ve şifreniz onlara gidebilir, aman dikkat.

9. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

GTarcade Bigpointin resmi ortağıdır. Güvenilir ve resmi bir sitedir.

İyi forumlar.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  10. Evet, peki sorumun cevabını biliyor musunuz

11. Merhaba

Sorduğunuz soruya cevaben söz konusu sitenin Yoozoo Games firmasına ait bir oyun portalı olması sebebiyle sadece kendi portalı üzerinden açılmış hesaplara özel geliştirilmiş bir tarayıcı olduğu görülmektedir.
    Söz konusu tarayıcının darkorbit 'in daha önceleri test sunucusunda denenmiş indirmeli istemcisiyle bir alakası olmadığını söyleyebilirim.
    o yüzden başka hesaplar için o tarayıcının kullanılması mümkün gözükmüyor.

*LİON*[TET] ve .Paradoks. bunu beğendi.
  12. Başka resmi ortağı var mı Bigpoint'in, ona göre önlemimizi alalım.

13. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yönetim kurulunun üyesi ve Bigpoint hisselerine sahip olmadığımdan bu konuda kesin bilgiye sahip değilim :D

İyi forumlar.

Minerva, Knotty. ve -=ODIN=- bunu beğendi.
  14. Teşekkürler ilginiz için.
    Paradoks'a da teşekkürler..
    Konu kilitlenebilir.

15. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili *LİON*[TET], İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.
    Takıldığınız bir soru olması durumunda lütfen soru sormaktan çekinmeyin.

İyi forumlar.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.