Güçlendirici Destek Nedir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SLaYeR2oo tarafından 22 Şubat 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

kolay gelsin bu dükkanda bulunan dükkanlar ile ilgili bir sorum olacak bu aldığım desteklerden örnek veriyorum hasar desteği aldım 1 adet %10 hasar veriyor bundan 3 adet aldığın zaman hasarın % 30 mu oluyor yada tecrübe veya şeref desteği aldım 3 adet bunlar bana % 30 mu şeref yada tecrübe vericek ne kadar çok alırsan o kadar bonusmu vericek hasar yada şöhret veya tecrübe

2. .Sancak.

.Sancak. Guest

Merhaba,

Her alacağınız destek türü 10 saatliktir. Daha fazlasını aldığınız zaman yüzdelerinde herhangi bir değişiklik olmaz. Saatlerinde artış olur.

Örneğin; 3 adet hasar desteği alırsanız vuruş gücünüz %30 olmaz, o destek türünden 30 saat boyunca %10 faydalanabilirsiniz.

DMB-B01 ve DMG-B02 adı altında 2 ayrı Hasar Desteği mevcuttur. Bu destekleri ayrı ayrı satın alırsanız bu sefer 10 saatlik %20 vuruş gücü kazanabilirsiniz.

[​IMG] [​IMG]

Ayrıntılı bilgi için hazırlanmış olan rehberimize göz atabilirsiniz ;

https://board-tr.darkorbit.com/threads/hangar-gueclendirici.127558/

İyi oyunlar.

.Mephistos. bunu beğendi.
  3. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

bir sorum daha olacak bu şeef salonu sıralası için tecrübe mi daha çok önemli şerefmi hangi destekleri alsam daha çabuk sıralama yükseltirim

4. .Sancak.

.Sancak. Guest

Sıralamada Şeref Puanı daha etkili oluyor.

Konu başlığı, konu içeriği ile uygun hale getirilmiştir.

İyi oyunlar.

Son düzenlenen: 22 Şubat 2021