Güçlendirici Gelmedi ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 19 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ya Bune 2 tane aldım yok gelmedi neden ?* bi cvp verirmisiniz artık

Son düzenlenen: 19 Şubat 2015
  2. supporta yaz kardeşim forum üzerınden hiç bişe yapamazlar sadece yönlendırırler :)

3. seri numara istiyor onu nerden bulucağım

4. Bir önceki 1 tl lik kampayanın son günüde böyle bir sorun yaşanmıştı.Support ile iletişime geçtim ve sorun giderildi ama 18 gün aradan sonra :) umarım senin sorunun en kısa sürede düzelir.

5. seri numara nerden bulucam supportta yazıyor

6. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Almış olduğunuz güçlendirilerin uridiumları hesabınızdan düştü mü? Seyirinizi ve Balansınızı kontrol ediniz lütfen.

İyi Forumlar

7. ben playsafecard ile aldım toplam 3 tl lik supportla irtibata geçicem seri numara istiyor

8. arkadaşlar her satın alıma 1500 urı göndermişler inşallah düzelir ben 1500 urıye hayatta 1.5 tl vermem çünkü

9. Mumu

Mumu User

yabanci serverlardada ayni sorun var
    oradaki cm ler id filan istiyor duzelicek umarim

10. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Konu hakkında Support ile iletişime geçebilirsiniz.

İyi Forumlar.

11. 1500 uri gelmiş sadece support sorunu çözeceğini söylüyor. Sakin olun genel bir problem herkeste aynı sorun var.

12. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Genel bir sorun mevcut olabilir.İd numaranızla hatalı ödemesi olanlar supporta başvurabilirler.

Gerekli ödeme doğru şekilde en kısa sürede gerçekleşecektir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.