güclendirici

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR__AY-YILDIZ__TR tarafından 19 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. katlayıcım var süresi bitmedi fakat guclendiricilerde gorunmuyo ve avantajı gelmıyo ayrıca seref guclendırıcısıde var oda gorunmuyo yuzde 50 serefde resette gitti

2. Merhaba ,

Hesabınızın gerekli incelemelerin yapılması için support'a server ve ID bilgilerinizle mesaj yollayınız.

İyi forumlar.

3. Kıta40

Kıta40 User

kutuların içeriğini boşaltacağız diye herkeste böyle bir sorun oluşturdu sayın adminlerimiz (!)

4. aynen sabah normal guclendiricim sonra yuzde 50 sonra katlayıcı yakında gemi gitcek ondan korkuyorum :)

5. ozcan_8888

ozcan_8888 User

Evet şimdi bende fark ettim Katlayıcım var ancak kutulardan normal çıkıyor. Üstelik Güçlendiriciler bölümünde göstermiyor. Normalde hep %100 olarak gösterir katlayıcın olunca.

6. evet ben simdi supporta mesaj attım kardesim cevabını beklıyorum

bu son guncelleme batırdı oyunu kapıdaydım bı anda gitti agır duzeyde zarardayım

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Mart 2015
  7. Kıta40

Kıta40 User

biliyorlar bunlar oyunu bırakamazlar, yapabildikleri kadar işkence ediyorlar bizlere..

8. aynen kardesım ıyıce kotuye gidiyo oyun 1 gunluk seref guclendırıcım bıttı benim simdi geride vermezler kapılarda yandı ınsanız bizde yani o katlayıcıyı cakıl tasıyla almadık yada guclendırıcıyı

9. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk olarak support'a bildiriniz. Ayrıca genel bir sorun olabilir diyerek gerekli yere ileteceğiz.

İyi forumlar.

10. Sorununuz yazılım ekibine bildirilmiştir.Lütfen bekleyiniz.Sorun varsa düzeltilir. bu cevabı aldım ınsallah bu resette duzelir

11. Merhaba ,

İnşallah en kısa zamanda düzeltilir. Forumda şu an bizim yapabileceğimiz bir şey yok eğer bir gelişme olmazsa bizler de iletiriz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.