GÜÇLENDİRİCİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **EIC-CIE** tarafından 27 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

GÜÇLENDİRİCİLERDEN HANGİSİ?

1. SPD-BO1 ve SPD-BO2 olmalı.

25,0%
  2. SPD-BO1 ve SPD-BO2 olmamalı.

37,5%
  3. ECO-BO1 ve ECO-BO2 olmalı.

62,5%
  4. ECO-BO1 ve ECO-BO2 olmamalı.

25,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HIZ GÜÇLENDİRİCİSİ:Hızına ek bonus verir.

SPD-BO1:Mevcut hızına % 10 bonus verir. Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır.

SPD-BO2:Mevcut hızına % 10 bonus verir ve etrafında bulunan dost gemilere de bu bonusun % 5 oranını verir.Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır. Erişebilinir azami destek seviyesi: % 20.(Çok hızlı olunmaması için)

YAKIT GÜÇLENDİRİCİSİ: P.E.T. yakıt tüketimini azaltır.(YZProtokkolleri gibi.)

ECO-BO1: P.E.T.'inin yakıt tüketimini % 10 azaltır. Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır.

ECO-BO2: P.E.T.'inin yakıt tüketimini % 10 azaltır ve etrafında bulunan dost gemilere de bu bonusun % 5 oranını verir.Destek satın alındıktan sonra 10 saat etkin kalır. Erişebilinir azami destek seviyesi: % 30.

Daha aklıma gelirse yazarım benzeri güçlendiricilerde olabilir?

2. KΛЯTΛŁ

KΛЯTΛŁ Guest

Hızı arttıran güçlendiriciler konusunda şunu söylemek istiyorum : Bir çok oyuncunun ne yazık ki oyunun kasması hakkında ve gemileri işaretleyememe hakkında şikayetleri var. Bu konu üzerinde dediğiniz gibi hızı arttıran güçlendiriciler olur ise vengeancelerin hızlarının yada aynı şekidle spearhead ların hızlarının AŞIRI yüksek olacağı düşüncesindeyim.

Öte yandan pet yakıt tüketimini azaltan güçlendiriciler güzel fikir , sıcak bakıyorum :)

3. Teşekkür ederim. :) yada hız güçlendiricisinin oranı düşebilir?

4. katılıyorum

5. Hız güçlendiricisine vengeance ve spearhead ler için %5 diğer gemiler için %10 gibi bir şey konabilir yakıt tasarrfu da harika bir fikir ikisine de +1

6. oy atıp çıkmayın yorumda yapın :) :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.