Güçlenmek için ne yapmam gerek

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Chyros tarafından 19 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chyros

Chyros User

Arkadaşlar oyunu 2011 senesinde oynuyordum 15f3 13sg3n-b01 kalkan ve full hız jeneretörümü dizip oyunu bırakmıştım bugün tekrar bi bakayım dedim oyuna ara sıra girerim belki diye suan ne yapmam lazım droid felan diziyorum ama anlamadığım şey kalkanım alabiliceğim en güçlü kalkan ve full kalkan diziliyken adam gelip tek atıyor başkalarını izliyorum 10 dk savaşıyorlar resmen ben neden tek yiyorum yani güçlü olmadığımı biliyorum çok eskiden dizilmiş bi gemi ama bukadar da olucağını düşünmemiştim 1 sn de ölmek ayıptır kalkanlar boşuna mı var :D simdi bana ne önerirsiniz enazından tek yememek için yapmam gerekenler neler yardımcı olursanız sevinirim.

2. Lion

Lion Guest

Merhaba,

Oyunda olan değişiklikler çok fazla ve karşınızdaki rakip yüksek ihtimalle fulldür. Bunun için sizde kendi geminizi aynı seviyeye getirmeniz gerekmektedir.

İyi Forumlar.

3. Chyros

Chyros User

Biraz tavsiye verirmisiniz ne gibi şeyler yapmalıyım

4. gel bu sevdadan vaz geç kardeşim ne güzel bırakmıssın bulaşma birdaha..

org2BordoGüç bunu beğendi.
  5. Chyros

Chyros User

Dostum amacım zaman öldürüp eskileri anmak zaten yani öyle pro oynamayı hard kasmayı düşünmüyorum tabi biraz eğlenmek için bile olsa gelişmem lazım oyunun güzelliği bence sürekli gelişmek zaten.Yani genelde böyle konular açılınca oynama bırak pişman olursun gibi şeyler çok söyleniyor yardım istiyorum insanların beni oyundan soğutmasını değil üstüne alınma konuya da yazıcaktım sonradan vazgeçtim :)

6. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Size tek tavsiyem Zeta kapısına yüklenin sonra Kappa havoç,herkülleri çift ödül alma günlerinde yapınız.

Zaman alabilir ama Sabırla bazı şeyler olur hemen olmaz.

Soracağın başka bir şey var ise sorabilirsiniz.

iyi forumlar.

7. Chyros

Chyros User

Zeta kapısını açsam yapabilirmiyim acaba bu ekipmanla yoksa extra bisi gerekirmi sanırım bi ara alfa yada beta kapısını açıp yamamamıştım diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor da olabilirim tabi bide bi bakayım kappa havoc herkülleri neymis onu araştırayım ilk defa duydum :D

8. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Bence Siz bir klana üye olunuz. Oradaki arkadaşlar size yardımcı olurlar onların tecrübelerinden yararlanmış olursunuz.

iyi forumlar.

9. yok alınmadım kardeşim neden alınayım..başarılar dilerim umarım en kısa sürede istediğin duruma gelirsin..başarılar..

10. Chyros

Chyros User

Çok teşekkürler.Şuan cristallin felan kesmeye çalışıyorum o civarda ne bulursam kesmeye çalışıyorum daha doğrusu umarım bi işe yarar biraz credi kasarım credi ile ne yapıcam orası da düşünüyorum aklıma gelmiyor

11. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Biriktirdiniz crediler ile irislerinizi tamamlayabilirsiniz.

Veya eksik lf3 ve kalkanlarınızı tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar..

12. Tek yememek için;
    1. Kalkanınızı sepromla besleyin.
    2. Yetenek ağacından kalkan enerjisine basın.
    3. Kalkan desteği satın alabilirsiniz.
    4. Kalkan bonusu veren gemileri kullanabilirsiniz. (Örneğin; Bastion, Sentinel...)
    5. Kappa kapısından hercules çıkartıp içinde kalkan olan diroitlerinize koyabilirsiniz.
    Uzun süre savaşan oyuncularda 4. madde hariç (Ekstra hasar veren gemi kullanıyorsa) muhtemelen hepsi mevcuttur.
    Bunları yaparsanız uzun süre savaşta kalabilirsiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.