Güçlü lazer sıkmak için ne yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.GunnerT tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.GunnerT

Mr.GunnerT User

Arkadaşlar güçlü lazer sıkmak istiyorum kalın değil bunun için ne yapabilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

2. *Amiral*

*Amiral* User

Merhaba

İrislerinize lf3 takabilirsiniz , kutulardan lf4 arayabilirsiniz , uçuş düzeninizi değiştirebilirsiniz , güçlendirici alabilirsiniz ve onun yanında havoclarınızı fullerseniz fazla vurursunuz .

İyi Forumlar

3. Vurus arttirmanin yollari;
    -Kiskac bariyer veya burgu ucus duzeni kullanmak(%3/%5/%20 artis)
    -Lazerleri seprom veya promerium ile beslemek(%30/%60 artis)
    -Zeta kapisi yaparak havoclari fullemek(%10 artis)
    -Destek kullanmak(tek destrk %10 cift destek %20 artis)
    -%5 vurus artisi saglayan tasarim kullanmak(enforcer aegis elite venom diminisher vs.)
    -Apis ve Zeus diroidini almak
    -Lf-4 leri arttirmak
    -Irisleri-Apisi-Zeusu-Lf-4 leri 16 level yapmak
    -Argede kelle avcisi 1-2 yi fullemek / Npcler icin ise uzayli avcisini fullenek(%12 artis)

4. zenginleştirme yapabilirsin kardeş göreev yap devamlı oyun nasıl yapacağını sana gösteriri

pardon galiba yanlı kişye gönderdim bir de şunu yapabilirisn geliştirmelerden silahını geliştirebilirsin geliştirmelere tıkla kardeş oyun sana nasıl yapacağını gösterir diğer şeyler devar ben de bilimiyom daha bn de acemiyiym zaten birisi yazmış Allah razı olsun ona da bakabilirsin öğernince diğerlerinide söylerim kardeş

ama kardeş zenginleştirmeyi çok yap yapablidiğin kadar en za z20 tane yap

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 11 Eylül 2015
  5. NABER.XD

NABER.XD User

buna ek ksi den gelen güçlendiricler ile aynı haritada olmak şartıyla %10 hasar verebilirsiniz ksi DMG modülü ile 16lvl

6. Mr.GunnerT

Mr.GunnerT User

Maalesef. ne irisim ne zeusum ne apisim var. Benim istediğim güçlü sıkmak zaten çoğu arkadaşımız söylemiş allah razı olsun hepinize teşekkür ederim dahada varsa güçlendirmek için söyleyebilirmisiniz teşekkürler

7. Mr.GunnerT

Mr.GunnerT User

Bunun yanındada yeterli kadar uridium yok :(((

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.