Güçlü Nasıl olunur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve asalet87 tarafından 14 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. asalet87

asalet87 User

Gemimin Özellikleri Şunlardır ;
    1-8 irisi full 5 lvl ,1 apis 3 lvl
    2-2 havoc ,0 Hercul
    3-Full lf3,bo2 12 lf4 , 3 tanesi 5 lvl
    4-18 lvlim
    5-Diminisher tasarım sadece
    6-Pusat mevcut
    7-Aegis,Cita,Spearhead var
    8-1 teknoloji fabrikası açık
    9-skylab 20 lvl full

Çarın özeti bu nasıl çabuk geliştiririm.GG yapamıyorum üniversite yüzünden arada bi giriyorum 1-2 saat..

2. 5 yılda gemiyi fullersin. Bu oyuna 1-2 saat ayırmakla bir şey olunmuyor.

Tavsiyem kutu toplaman.

asalet87 bunu beğendi.
  3. asalet87

asalet87 User

Baya uzun zaman 5 yıl :D daha farklı ne yapabilirim

4. Sertan

Sertan User

Havoc'ları fullemek için bol zeta yapman gerekiyor. Urilerlede anahtar alıp kutu açabilirsin bunların yanısıra geliştirme indirimi olduğu zamanlar bol bol geliştirme yapmanı öneririm. :)

Bol bol palladium toplamak senin bütün ihtiyaçlarını karşılar :)

5. asalet87

asalet87 User

hm paladium olabilir aslında açarım gemiyi pet toplar bende derse girerim eyw

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Konunuz uygun bölüme yani yeni başlayanlara taşınmıştır.Tavsiye almak istediğiniz konuları bu bölüme açmanız gerekmektedir.

Keyifli forumlar

7. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Geminizi 5-3 haritasına Paladyum toplamaya bırarken,kamufle olarak bırakabilirsiniz.

Radarlarınızın sayısını arttırırsanız Pet daha uzak menzillere gidebilir.

Oyun arka planda açık olup siz ders çalışacaksanız,oyun seslerini açarak daha rahat Paladyum toplayabilirsiniz.

Bir yaratık veya düşman gemisi tarafından saldırıya uğradığınızda,seslerden bunu farkedebilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

8. Bu oyunda biyerlere gelmenin temeli günde bu oyuna 4 ile 6 saatini ayırman :)

9. kardeşim ben kutu toplayarak 5 ayda 10 havoc 10 herkul 28 lf4 irisler ful 16 lf4 ful 16 hemen fulledim sana tavsiyem kutu ;)

10. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

kamufle aliniyormu artik neresinde durmak lazim ?

11. oyun ekranını en kötü yap buğulu yerin en üstüne git sen bekle pet toplasın

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  12. gemi arka planda kalınca belirli bir zamandan sonra bağlantı kopmuyor muydu

13. sekmeyi aşağıya indirince baya gidiyor

14. Bende 5 ayda 9 iris sayısız lf3 bo2 gn700hız pet ve modülleri 3 tasarım hariç bütün tasarımlar 4 lf4 2 havoc 1 hercüles 1 apis zeus için uğraşıyorum az kaldı ....Bunları yaparken hiç savaşmadım sadece kutu ve palaidum birde görevleri yaptım lvl 19 .......tavsiyem kutu pala ve görev yapabilirseniz görev yapın ...

15. 5.ayın sonunda beynin yerinde duruyormu hala kardeşim.5 ay kutu/pala toplamak o kadar kolay bir iş değil.

16. beyin yerinde duruyor kardeşim Elhamdulillah ben toplamıyorum petim topluyor pc başında değil tablette topluyorum :) bağlantı kopmasın diye arada bi işlerin arasında yokluyorum ;)

17. Büyük güç büyük sorumluluk ister ... :)

18. asalet87

asalet87 User

dediğiniz gibi bi yapayım bi öneriler için teşekkürler

19. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Verdiğiniz karar sizin için hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.