Güçsüz oyuncular

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve ImStillNotHappy tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. değişen birşey göremiyorum 1-6ya gidiyorum ve kendime soruyorum bu oyun oynamaya değermi yoksa kendimi radiation zone de öldürmelimiyim uridiumum olmamasından ve daha kötütüsü güçsüz olmaktan yoruldum bir oyuncu, adminlerin umrunda değil autoclick kullan ve güçsüz birisini öldür ve artık o bir kahraman *** kimin umrunda

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2020
  2. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Öncelikle konunuzu gerekli başlık altında taşıdım ve başlığınızı düzenledim.

Oyun içerisinde uridium kasabilmeniz için birçok yöntem mevcuttur. Bonus kutuları, NPCler, etkinlikler(ice meteoroid, spaceball özellikle ice meteoroid) yöntemleri vardır. Bunların başında fuzuli harcamamak önce gelir. Geminizin özelliklerini söylerseniz şu anda ne yapmanız gerektiğini ve izlemeniz gereken yolu bizler size tavsiye edebiliriz. Bu tavsiyelere harfiyen bile olmasanız da eminim ki çok rahat bir şekilde geminizi geliştirebilirsiniz.

Hiç bir oyuncuya istisna vermeden yapılan haksızlıklara göz yummadan sizleri koruyan kocaman bir ekip var ve siz bu ekibi görmüyorsunuz. Söylemleriniz sadece bizi kırmaktan geçiyor Support ekibimiz Gecesi gündüzüne katmadan sizlere yardımcı olmaya çalışıyor. Ama sizin bu yaptıklarınız üzücü..

Bot kullanan oyuncuları banlamak bizim yetkilerimiz altında değildir. Merkez ekip Tüm takımlara diyor ki bot kullanan oyuncuların cezasını sadece biz uygulayacağız. Elimizden gelse inanın affımız olmaz para yatırması, birinin tanıdığı, millet velidir o dur budur fark etmeden gerekli ceza uygulanır.

Ayrıca söylemlerinizde geçen bot kullanmaya teşvik edici cümleleriniz için sizi uyarıyorum devamı halinde ceza alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2020
    Themis. bunu beğendi.