Güdümlü Roket

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [[AnakinSkywalker]] tarafından 20 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence oyunda güdümlü roket olmalı. Kullanıldığında gemiyi vurana kadar takip etsin Hasarıda orta şiddette olsun. Ama sürekli değil böyle 5 dakikada bir falan kullanılsın. Nasıl ?

2. _DODGE_

_DODGE_ User

Zaten roketler güdümlü...

Roketlerde güdüm sistemi var hellstrom roketleri var vede normal roketler....

Drowhake bunu beğendi.
  3. Prophecy

Prophecy User

zaten var

4. Aslında asıl kafamda olanı yazmamışım. Yani adam yakınında değilde aynı haritada ve daha uzağındaysa atılabilsin. Elektronik bi sistem gibi.

5. işin atsındiosun

6. Görmeden Adam Vuralım yani öylemi ?
    Dürüst ol mantıklımı bu şimdi,bi portaldan diğer portala roket at o zaman veganın bir avantajı kalmıyor ;)

C☆-AYYILDIZ-C☆ bunu beğendi.
  7. Hayır,arkadaşımın demek istediği aynı haritadayken oluyor.Örneğin goliath ile vega kapışmaya girdi veganın canı azaldı kaçıyor goli li olan adamda bu roketi fırlattı ışınlanma kapısına gidiyor bu vega rokette onu takip ediyor eğer vega kapıdan atlarsa roket etkisiz ama atlayamassa etkili ama roket hızlı olmalı ve 30dk de bir kullanılmalı.

8. yav iyi hoşda veganın hız farkı çok fazla değil..
    kaçarken bile canı gidiyor yani zor kurtuluyor,tam kurtulmusken arkadan o roket gelirse patlayacaktır.. Ne anladık bu işten ?

9. Evet maalesef öyle ama bari şöyle olsun o roket arkasından gitsin hasar vermesin yavaşlatsın yada başka bişi yapsın.Ama vega hızlı gibi full jeneratör + promerium olunca oldukça hızlı oluyor,
    İyi Forumlar.

10. dediğin şekildeyim zaten yani vegayım.. Bırakta gemimin ne durumda olduğunu ben bileyim değilmi kardeşim? Ayrıca yavaşlatan bir roket çıktığında veganın ufak bi avantajı var be bunu ortadan kaldırmış oluyorsun yani olmamalı böyle birşey..
    iyi forumlar.

Yavaşlatma roketi geldiğinde vegayı kaldır at..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 May 2014
  11. Arkadaşım konuyu iyi inceleyin ve arkadaşların dediği gibi oylar ne olumlu ne olumsuz bu fikir geliştirilmeli ve kendi yorumumda dediğim gibi ''yavaşlatsın yada başka bişi yapsın''.
    Ya da bu çok pahalı olacak ki alabilen az olacak.Bu vegayı kaldır at olayınıda unutun o geminin keşfedilmesi gereken birsürü avantajı var ve ben vega sayesinde 15 kişinin arasından sağ çıktım...

12. Hız Avantajını kullandığın aşikar arkadaşım.. Farz-ı misal 15 kişiden 1 i attı o füzeyi %50 hız kaybıne uğradın ve üzerine çullandılar ki x4 e bile gerek yok o akdar kişi x2 ilede işi görür ve kacmayı bırak tenezzül bile edemezsin.. Her açılan konu iş yapacak diye birşey yok yani her yazdığım tezi çürütme çabasına girme.. Mantıksız ve oyun olumsuz Bitmiştir..

13. Ben kaçtım demedim.Hepsini patlatarak kurtuldum tam 3256 dp puanıyla kurtuldum pvp de hepsini kestim ve onlar eziktir diyosanız şunu söyleyeyim ucb ile 96k vuruyorlardı.

14. Drowhake

Drowhake User

Saçma bir fikir zaten full + full goliathlardan kaçmak zor bide beslemeli bunu atarlarsa artık biz çok ölüyüz keşke ölsek.

15. Yalan söylemede son noktaya ulaşmış bulunmaktasın tebrik ederim...
    ucb le 96k atıyorlar,15 kişiler ve seni patlatamıyorlar üstelik sen onların hepsini patlatıyorsun öylemi ? hadi kardesim hadi palavra bölümü değil burası fikir havuzundaki bir konu..
    iyi forumlar..

16. Hayır,yorumları karıştırmışsınız.UCB yi 300k vuran vegalar var diyen arkadaşıma söyledim.300k nereye vuruyorlar diye.Birde 96k vuran 15 kişiyi patlattım demedim.Şunuda unutmayınız lütfen,herşey playerlik yani oyunculukta bitiyor.Yani ben 15 kişinin arasından kurtuldum dediğim 6-7 kişi zayıf diğerleri orta ve güçlü.Lütfen birdahaki yorumlara dikkatli bakın önyargılı olmayın.Son olarak sözlerinize dikkat edin palavra atmıyorum.

17. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.