Güle Güle 2015 Hoşgeldin 2016

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve •Kıyamet• tarafından 30 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Genel olarak not düşeyim eğer bir üyenin mesajından rahatsız oldu iseniz yada şikayetçi iseniz Rapor Et butonunu kullanabilirsiniz

Eğer üye ile konu altından karşılıklı , karşıt düşünce tartışmasına girerseniz , Bu durumda o üye kadar sizlerde suçlu duruma düşersiniz

Bu bağlamda bir yaptırım uygulanacak olursa , Buradaki bu tartışmaya katılan herkese yönelik olur.

Mesajlar silinmiştir

LÜTFEN MEVCUT TARTIŞMAYI UZATMAYIN ! Yılbaşına yönelik mesajlarınız var ise paylaşınız.

İyi Forumlar

Son düzenlenen: 1 Ocak 2016
  2. Merhaba ,

Arkadaşlar ilk mesajımda o kadar açıklama yapmama ve alt kısma not eklememe rağmen alt tarafı bir yılbaşı konusunda bile kusura bakmayın ama insan gibi mesajlaşamıyorsunuz. Bakın sağda solda söylenen yok Noel yok bilmem ne gibi şeyleri söyleyenler insanları kandırmaya çalışıyor. Noel ayrı bir şeydir 24-26 Aralık civarına denk gelir ama yılbaşı 30 ya da 31 Aralık gecesi ve 1 Ocak'a denk gelir.

Ayrıca internetiniz var araştırabilirsiniz. Yılbaşı kutlama geleneği eski Türk'lerden yayılmıştır. Eğer biz Türk değiliz diyorsanız ( Gerçi her ne kadar diyen olsa da Arap'laştığımızı düşünüyorum. ) orasını bilemiyorum.

Bu konulara girmek istemiyorum çünkü eminim bir çoğunuz algılayamayacak durumda.

Cem Yılmaz'ın da dediği gibi " Eğitim şart , ama her alanda eğitim şart. "

Zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

WolfWar ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.