Güle Güle Darkorbit

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 7 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Merhaba arkadaşlar;
    Oyundaki sorunlar yüzünden yan hesabımından foruma küfür ettim. 14 gün oyun hesabıma giriş yapamadım ban error98 cezası aldım. Oyunuma şimdi yeni girdim 3-8 haritasında 50 yakın gemi program kullanıyor kutu topluyor ve NPC kesiyorlar. Oyunun adaleti yok. TR5 de oyun 3 defa gitti oyun oynanmıyor. Sebebi çok kullanıcı olduğu için diyecekler aslında öyle değil oyunun sorunları program kullanan kişiler olduğu içindir.
    Oyunun adaleti yok inanmıyorum. 14 gün oyunsuz hayat bence daha güzel sinirlerimi altüst etmiyor. 1 mouse alma sorunum kalmadı. Oyunuda en kısa zamanda bırakmayı düşünüyorum. Böylesi daha güzel olacak.
    Sağlıcakla kalın Allah'a emanet olunuz.

2. 73mugtar

73mugtar User

gule gule kardes...

3. seyfo123

seyfo123 User

kardeş haklısın bende cok yazdım bu purogramlar kalmadıgı müddetce bu oyun düzelmez hala niye inat edip şu pot kullananları banlamıyorlar oyuna bi ceki düzen gelecek tutturmuşlar cerezleri temizleyin rar dosyası yollayın kardeşim bunu adminlerde bileyor bu şekilde oyun düzelmez kac kişi pot purogram kullanıyor ve oyunun içine hile sokuyor nasıl düzelecek ban olmasa bu iş sabah reset atlıyor akşama kadar pot gemiler uri tp şeref kasıyor bizde akşam olunca girelim uri kasalım diye kendimiiz yırtıyoruz bu nasıl ADALET admin efendilerr

4. 73mugtar

73mugtar User

gercekten ısın cıvısı cıktı artık banlayın su otoları...

5. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Başlığınızı gerekli yere taşımış bulunmaktayım.

Ayrıca oyunu bırakmak sizin kendi düşüncenizdir. Umarım tekrardan aramızda görürüz sizleri.

İyi Forumlar.

6. keskinniyo

keskinniyo User

Oyun çok sorunlu kardeşim haklısın da sen neden hileciler yüzünden ara sıra girip eğlendiğin oyununu bırakasın. Boşver o hilecileri eğlenmene bak hatta bi fırsat olarak gör bunları, Onlar sayesinde kolayca düşman imha edip rütbe puanı kasabilirsin yarın birgün oyun düzelirsede büyük ihtimal tp/şp leri silinecektir sende keyfine bakarsın :)

7. en iyisi günlük görevleri yapıp çıkmak neden bu oyuna para yatıralım ki bu kadar adaletsizlik varken unity olayına kadar devam böyle

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Aldığınız Ban Pushing banı olması ihtimaldir. Forum Kanalı üzerinde kullandığınız uygunsuz üslup ile alakalı değildir. Banınızın sebebini öğrenmek için Support Kanalına başvurunuz. Oyunda şuanda Lag ve Bağlantı sorunu bulunmamaktadır.
    Kabul Ettiğiniz Oyun Kuralları gereğince;
    Forum Kuralları gereğince oyuncuları galyana getirmek yasaktır. Lütfen bu kurala uyunuz.

İyi Forumlar.