Gümüş ganımet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhancc tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Batuhancc

Batuhancc User

arkadaşlar test serverıne zar zor gırebıldım ancak işim cıktı her yerde gümüş sandıklar vardı bunun anahtarı kredılımı anahtar mı payment mı nedır içerigi nedir bilgilendırebılırmısınız

2. Merhaba ,

Şu anda normal oyunda server'larında öyle bir kutu yok maalesef. Ayrıca test server'ında da görmedim fakat eğer vardıysa test sunucunda olduğu için bilgimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

3. [​IMG]
    Bu mu kardeşim?

4. Arkadaşımızın gösterdiği etkinlik kutusunu diyor galiba bunlar beleş :D

5. Merhaba ,

Bu kutularda aslında gümüş renginde değil daha çok açık sarı gibi bu kutular. :)

İyi forumlar.

6. Başka gümüşe benzeyen yok adminim :)

7. Merhaba ,

İşte bende denk gelmedim bakalım nasıl bir cevap gelecek konu sahibinden ona göre bakacağız artık. :)

İyi forumlar.

8. ILYRevenge

ILYRevenge User

Elimde resmi yokta beta kapısının yanında vardı yeşil değil ama gümüş onun dışında tasarımı aynı :)

9. Siz seçilmiş kişilersiniz :D Zeus günümüydü yoksa.

10. Merhaba ,

Yanılmıyorsam kapanmadan önce 1 saat kadar girebildim fakat bahsedilen kutuyu göremedim. :D

İyi forumlar.

11. ygafff

ygafff User

Seni seçtim pikaçuu :D.

12. ILYRevenge

ILYRevenge User

Forumun birinde gördüğüm resmi atayım admin bey :)

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  13. Merhaba ,

Aslında bu gümüş değil 3D grafik güncellemesi nedeniyle rengi daha açık gibi ve parlama efekti verilmiş. Aslında kutunun rengi yeşil yani normal kutu olması gerekiyor. :)

İyi forumlar.

14. ILYRevenge

ILYRevenge User

Üsttede şey yazıyor ama gümüş ganimet anahtarına ihtiyaç var :) Belkide yeni eklenicek birşeydir bu :)

15. Adminim 2d resimde 3dyi nerede gördünüz anlamadım :D

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  16. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Harbiden 2 saattir ona bakıyorum resim 3D değil ki. :D Ayrıca yukarıda ki gümüş anahtar yazısı her şeyi ele veriyor. Üzgünüm kıyamet moderatörüm dikkat testinden 0 aldınız. :D

17. *TONİGHT*

*TONİGHT* User

o gümüş ganimet 2 yıldır darkorbitte saklı olarak duruyor :) ama hala çıkmadı.
    2013 de çkacaktı ama vazgeçtiler herhalde.

18. Merhaba ,

Şu anda saat 2'ye geliyor ve forumda daha kontrol etmediğim yerler var. Ayrıca ben kutuya dikkatli bakında gümüş renkli değil yeşilimsi ve parlak gibi geldi.

Gerçi gözlerim de bozulmuş olabilir. :)

İyi forumlar.

.-ProzeN-. bunu beğendi.
  19. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

İtiraf ediyorum siz;

Merhaba ,

Aslında bu gümüş değil 3D grafik güncellemesi nedeniyle rengi daha açık gibi ve parlama efekti verilmiş. Aslında kutunun rengi yeşil yani normal kutu olması gerekiyor. :)

İyi forumlar.

yazdığınızda bir an sizi haklı buldum ama arkadaş yukarıdaki gümüş anahtar yazısının her şeyi ele verdiğini söylemese ben de anlamamıştım. :D

20. Captivity

Captivity User

Paketin içeriği hakkında bir açıklama varmı uridiumla alınan bir mavi kutu faciası olabiliceği hakkında ön yargılarım var :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.