Öneri Gün Gün Kasılma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve SON..SOVALYE™ tarafından 22 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Herkese selamla iyi forumlar. Öncelikle daha önce elbette bu tarz konular açılmıştır ancak ben biraz daha güncel versiyon ile karşınıza cikmaktayim. Öncelikle eksiklerim veya kusurlarım olması halinde belirtmenizi rica ediyorum keyifli okumalar diliyorum.

Hesabımı kurdum,server seçtim,sirketimi seçtim, başlangıç görevleri de tamam. Şimdi ne yapacağım?

Panik Yok! 11 yıllık tecrübe yanınızda.

Öncelikle ilk kural sakın uridium harcama! evet evet harcama bir nedeni var elbette. Sakin ol herşeyin bir sırası var dostum :) .

1. Gün: görevlerini eksiksiz bir şekilde yapmaya devam et hızlı bir şekilde seviye atla ve daha yüksek ödüllü görevleri aç. Aynı şekilde daha yüksek ödüllü npc Ler demek seviye demek. Chat denilen sohbet aracını çekinmeden kullan. Arkadaşlar bul kendine gruplara gir mümkünse klan bul ve gir. klan demek her an kasilabilicek oyuncu demek. Ha ayrıca olan zenginse credits demek :) 5 tane flax al (fazlası zarar knk) leonov gemisini al açık arttırmadan en fazla 100k credits e alırsın merak etme. Leonov demek x-1 ile x-4 haritalarında (elbette kendi şirketinde knk) daha fazla hasar demek. Yaaa unutmadan şu yeni gelen dükkandaki tecrübe puanı desteği gemi modülü Varya knk onuda al %15 TL fazla alacaksın fena mı ya buna görevlerde dahil. Bu arada bu seviyelerde oyunun verdiği jeneratörler ile idare edin lazer için ise sll-02 demek lf-3 masrafindan kurtulmak demek uyandiriyim. Bugün yapacağımız son şey ise skaylab seviyesini yükseltmek olacak. Başta maliyet ve zaman problemi yok. Kaç saat ayirdiginiza bağlı olarak ilk gün 3 seviyede olabilir 2 seviyede buna siz karar verin ;) .

2. Gün: unutmayın bir geminin ilk iki haftasi çok mühim nede olsa premium var beles iyi degerlendirin ;)
    neyse devam edelim. gemimizin 5 flaxi bu zamana dek garanti olur dediklerimi yaparsanız. şimdi geldi sıra droid uçuş düzenine. X oluşumunu droid bölümünden 300k credits e alın bu uçuş düzeni size şeref kazandirmayacak olup yaratıklardan %8 daha fazla TL kazanmaniza sebep olur ( gemi modülü %15 uçuş düzeni %8 ooo iyiyiz gençler %23 TL desteği var miss gibi) gruplara katılmaya devam edin görevleri ihmal etmiyoruz sıkılmak yok daha yeni başladık yaa daha dur bu ne ki? skaylab geliştirmeye devam edelim dostlarım bunları yazarken uygulamalı olarak yeni olusturdugum hesapta aynı düzeni yakalamış vaziyette yım. yine çevrimiçi olma şıklığınıza göre 5 seviye ye kadar çıkartabilirsiniz iyi olur. seri seri hadi bakalım zaman aleyhte işliyor devaam.

3. Gün: geçtiğimiz günlerin kopyası sikilma dostum. daha ne ki bunlar.
    .
    .
    .
    8. Gün: diğer günler bu işlemler rutin olarak devam ediyor gençler anlatmaya gerek yok goruyorsunuz :) .
    soğuk espirimizden sonra kaldığımız yerden devam edelim dostlarım. Bugünden itibaren gemiye hammadde sevkiyatı yapiyoruz premium üye oldugunuz için normal oyuncuların 1 günde yaptığı işlemi siz günde iki defa yapabilirsiniz. promerium atın gemiye ve satın ticari akıl dimi eheheh.
    diğer kalan herşey rutin devam edecek pes etmek yok sıkılan kendi kaybeder hem bu zaman dek güzel dostluklar kurdun dimi? Daha ne doslar erimeden bir bilsen neyse sen önce görevlerini bitir knk ;) .

9. GÜN: Muhtemelen skaylabtaki promeriumlar bitti dimi knk? herneyse bırak biriksin biraz. Yeterince biriktiği zaman skaylabinizi geliştirmeye devam edin. bir dakika skaylabinda mi stratejisi var? olmaz mı kardeşim benim tabi ki var :) . Temel modül daima 1 seviye yüksekte olsun diğer modüllerden sonra muhtemel böyle bir yazı çıkar karşına "temel modül yeterince gelistirilmemis." sıkıntı yaşama sonra. Bide solar modülde diğerlerinden yüksek seviyede olsun. Niye? diye soruyorsunuz dimi? sonra foruma açma skaylabim üretim yapmıyor diye ayildin :) . Sıralama şöyle olsun; temel modül-solar modül 10 seviye (misal veriyorum Max 20 seviye oluyorlar), prometium-enderium-terbium 9 seviye, duranium-prometid 8 seviye, promerium-xenomit 7 seviye ( xenomit skaylabta birikmez ama promerium üretimi için şart!) seprom 6 seviye gibi unutma hepsini 20 seviyeye kadar cikarabilirsin zaman içinde ama ilk seviyelerde birbirlerine sıkıntı çıkarabiliyor bunlar bu yüzden sıkıntı çıkmaması için bu yöntemi uygulayın. evet görevlere ve grup halinde kasılmaya devam canım hal leonovsun ve hala x-3 ve x-4 haritalarında takiliyorsun daha var oralara gitmene var acele etme.

10. Gün: Eh artık goliath almanın zamanı geldi. Veteran tasarımını ( artık gemi bizim zamanımızda tasarımdı öyle kalmış alışkanlık :D ) açık arttırma dan 10k ya falan alırsınız. goliath gemisini dizin. x-4 haritasında sibelon görevlerini yapın ve envanterini hizlica fulleyin geminin. bu zamana kadar doğru düzgün oynayan bir oyuncu 14 seviye olur. gidin x-5 haritaniza lordakium ve sibelonit görevlerini yapın lordakium tek başınıza kesebiliceginizi umid ediyorum ama siz yinede grup bulun siniriniz bozulmasin.

11. Gün artık x-7 haritaniza geçin ve tüm kristallon ve kristallon görevlerini alın ve yapın kristallon un verdiği uridium u görünce neselenecek arkadaşlar buradalar biliyorum ;) .Bu esnada skaylab geliştirmelerini ve gemiye sevkiyat yapmayı unutmayın haaa bu arada lütfen ambar genişletici alın 1500 olan ambarı 3000 yapiyorda :) .

12. Gün bu zamana kadar 15 seviye olmuşsunuzdur zaten ama 15. seviyenin espirisi şu daha güzel görevler baya güzel görevler hemde. Uber gruplarına girin ve 4-5 teki tüm Uber gorevlerini silip supurun haaa bu arada bu seviyeden sonra seviye atlamak sıkıntı olmaya başlıyor haberiniz olsun sıkmayın canınızı yani aman diyim bişey daha uberler bosslardan da güçlü. herneyse bu seviyede de amacımız kasilmak olduğu için ne kadar görev varsa yapın silin supurun uridiumlar duruyordur inşallah beyler :) unuttum sanmayin.

(öncelikle konuya olan ilgi ve onerileriniz icin teşekkürler. tp yerine tl yazmam tamamen telefonun azizliği :D . bu arada patates kafa seninde önerilerin i dikkate alıyorum ve devam ediyorum)

öncelikle bu bölüm de biraz kullanacağımız esyalardan bahsedelim.
    Roket Atar: bu öğe sayesinde birden fazla roket i aynı anda atabilir ve daha fazla hasar verebilirsiniz tavsiyem elbetteki 5 li roket atar almanız o da 10k creditse gelir açık arttırmadan. öyle ki tek seferde npc lere 10k ya kadar hasar vermek mümkün oluyor.

roket cpu: bu cpu roketlerinizi otomatik ateslemenizi sağlar.

roket atar cpu: roket atar lariniz sarj olduğu zaman otomatik atesler.

(her ikisinide açık arttirmadan ucuza alırsınız 2 mordon kes alırsın okadar basit)

rep-4: bu tamir modülü geminizi 90 saniyede tamir eder yeni başlayanların en büyük sorunu çabuk patlamak ve uzun tamir süreleri

oto tamir robotu cpu: en guzellerinden birisi bu geminiz belirli bir süre hasar almaz veya herhangi bir çatışmaya girmez ise tamir robotu kendiliğinden çalışır ama 1. konfide bu cpu takılı 2. konfide takılı (konfigürasyon demek uzun oluyor) olmaz ise 1. konfi deki robot oto çalışır ama ikinci konfideki oto çalışmaz bu bütün cpular için geçerlidir aman dikkat edin ;) .

bu arada herşeyin ne ise yaradigindan bahsetmek istemiyorum bununla ilgili bir konu olması gerekiyordu forumda link yasak olduğu için paylasamiyorum adminlerimiz umarım paylaşırlar devam edelim.

birlestire gelelim biraz ordan bahsetmek istiyorum;

en başta pet ile başlayalım. pet bizim yanımızda gezen yakıt ile çalışan savaş robotu dur. pet nasıl elde edilir peki? çok basit ya 50k uridium vereceksin yada birlestirden bedava alacaksın. en basta ne demiştim? uridiumlarimizi sakliyoruz. birlestirden pet nasıl elde edilir peki? sakin olun anlatıyorum iki farklı parça istiyor pet bunlar;

H-NCA (nano çanta) 3 Adet

H-HFC (yüksek frekans kablosu) 2 Adet

bu iki malzemeyi de yine birlestirden elde edebilirsiniz.

peki bunlar hangi malzemeleri istiyor? Anlatiyim;

H-NCA 10 Adet plazmid 25 adet scrap istiyor

pet için hesaplama yapacaksak eger ki;

10x3: 30 plazmid 25x3: 75 scrap gerekiyor

forumda scrap ve plazmid hakkında detaylı bilgilere ulasmak mümkün. o yüzden geçiyorum.

H-HFC 50 Muscom 10 plazmid gerekli pet için hesaplama yapacaksak eger ki;

50x2: 100 Muscom 10x2: 20 plazmid gerekiyor.

Yine bunlar içinde detaylı bilgiye forumdan ulaşabilirsiniz dediğim gibi link paylaşımı yasak.

istek halinde bunlar içinde detaylı bilgi verebilirim.

13. Gün: skaylab gelisiyor, creditsler yağıyor dimi? evet evet herneyse. Bundan sonra yapmanız gereken şey görevlerden npclerden ve elbette skaylabtan gelen credits ile irislerinizi fullemeye başlamak olacaktır. Kendi serverinize bağlı olarak 1 aydada fullenebilir. 1 haftada da veya 2 ay gibi uzun bir zaman dilimindede. Ben en uzak ihtimalden devam edeceğim. elbette o güne isinlanmayacagiz o gune kadar yapacak başka şeylerde var mesela arge gibi evet arge.

evet şimdi bu konudan biraz bahsedelim. Genellikle oyuncuların yaptığı en büyük hata maalesef kalın sıkıyım roket şekil sukul gitsin arkasından duman çıksın oluyor. bu büyük bir hata hatta şunu söyleyeyim birçok full gemi de o şekilli sukullu roket atış ı göremezsiniz ama bizim oralara gelmemize daha var ben size bugün nasıl kasılma Argesi yapılır onun tarifini vereceğim evet elde bir adet klavye ve bir adet not defteri varsa tarifimizi veriyoruz;

gemi gövdesi 1= 1 arge (geminin darbe puanı 5000 artar.)

depocu= 2 arge ( 1. argede %8 2. argede %12 ambar artışı sağlar.)

kısmet 1= 2 arge ( 1. argede %2 oranında 2. argede %4 oranında avantaj kutularından elde edilen uridium'u arttırır.)

acımasız 1= 2 arge ( 1. argede %4 oranında 2. argede %8 oranında daha fazla şeref elde edersin.)

Roket Uzmanı= 2 arge ( 1. argede %4 oranında 2. argede %6 oranında roket hasarı artar.)

Uzaylı Avcısı= 2 arge ( 1. argede %2 2. argede %4 uzaylılara olan hasarı arttırır.)

Bağlayıcı Işın 1= 1 arge ( kargo kutularından elde edilen hammadde oranını %1 arttırır.)

Başlangıç için bu argeyi yapın çok güzel bir arge başlangıç için peki arge yapmak için neye ihtiyaç duyuyoruz? Elbetteki günlük dosyası. Dükkandan 300 uridium a 1 tane alabilrsiniz ama hatırlatıyorum her seferinde daha fazla günlük dosya istiyor bu arge zimbirtisi. yani diyeceğim o ki bunu da uridium ile almayın. saklayın urileri lazım olacak inanın bana. unutmadan açık arttırmadan 3 tane alabilirsiniz veya zeta kapısı yaparak normal günde 50 çift ödüllü kapı gününde 100 adet alabilirsiniz. pisman olma yani okadar uei gitti simdi ben ne yapacam diye.

Zeta mı dedin o da ne peki? oda birdaha ki bölümde anlatalım şimdilik benden bukadar ihihihih.

Şimdi gelelim Fasulyenin yararlarına darkorbitin fasulyesi ZETA! :D zetanin ödül kısmına bakacağız biz bu konuda forumda detaylarına yer verilmiş o yüzden hemen odullere ve faydalarına gelelim;

Zeta kapısı oyunun belkide en basit kapısı ama gelişmek için de en iyi kapı. Ödülleri;

35k uridium ( çift ödüllü galaksi kapısı (ç.g.k) etkinliğinde artmaz)

25k x-4 (ç.g.k etkinliğinde artmaz)

25 korsan ganimet anahtarı ( c.g.k etkinliğinde 50 adet)

50 Günlük Dosya (ç.g.k etkinliğinde 100 adet)

evet ödüller bunlar. peki bu zeta kapısını nasıl açacağız? ya avantaj kutusu toplayacaksiniz yada paladyum. unutmadan 15 paladyum 1 gg eder. bu konuda karışmak istemem kafanıza göre takilin.

korsan ganimet anahtarlarını ise lütfen lf-4 günü, apis gunu, zeus günü gibi etkinlik günlerinde harcayin. neden diye sormaya gerek yok bence neden olduğunu çözüyoruz artık.

Gelen Uridiumlar hala kenarda duruyor. bu zamana kadar 100k uridium olmuş olması lazım eğer pet aldıysanız bu zamana kadar 8. seviye yapın ve şu saydığım modülleri almaya başlayın;

oto yağma 3. seviye (37k uridium)

radar protokolü 3. seviye 3 adet (25k uridum tanesii 25*3: 75k uridum)

toplamda 112k uridium eder. neden sakla dedim saniyorsunuz? biir nedeni var elbette eğer eksik uridiumunuz var ise seri bir sekiilde tamalayin ve alın bunları. petiniz yoksa uridium ile almayın birlestirden alın oyun zaten pet için gereken parçaları günlük girişte veriyor uridiuma gerek yok yani bundan sonra vegeance alın tabii mümkünse spearhead daha çok işe yarıyor ama simdiliik sen vegeance ile idare et hızlı olmak önemlidir. kendi şirketimizin x-4 haritasına gidiyoruz ve gunde 2 saat kamufile bir halde avantaj kutusu topluyoruz 2 saat boyuncada x-7 haritamiza gidip kristallon ve kristalliin kesiyoruz (görev alın herzaman ki gibi) bu yöntemle haftada tek başınıza 30k uridium kasabilirsiniz ayda 135k gibi bir rakama kadar çıkar. bu miktar eee birde zeta yapmanız halinde 200k ya kadar uridium kasabiliriz güzel geliyor kulağa gıcır gıcır para misss.

evet saygı değer DarkOrbit oyuncuları yukarıda belirttiğim hususları belli bir süre tekrar etmeniz gerekmekte. Özellikle havoc lariniz tamamlanana kadar zetadan başka kapı yapmayın. haaa havoc mu dedim. pardon unutmuşum havoc istatistik droid tasarımıdır ve bütün droidleriniz bu tasarım ile donatilirsa %10 ekstra hasara sebep olur. hani şu kırmızı droidler varya onlar havoc ve zeta kapısından elde edebilirsiniz. ilk zetayi yapınca bir havoc garanti veriyor ama çift ödüllü kapı gününde 2 tane ödül veriyor. Pazar günü sizin için zeta günü olsun kısaca.

bu yolu izlediginizde en gec 1 yıl sonunda full iris full havoc 19-20 level aralıklarında bir gemi olursunuz. Bu arada ben sizin artık 17 level olduğunuzu varsayarak devam ediyorum.

5 ay sonunda (en geç) 17 seviye olmuş olursunuz. 17 seviye demek bl haritası demek ve bol ödüllü görevler demek unutmadan prometheusu bu haritada kazanabilirsiniz peki nasıl? gorevt yaparak elbette. toplamda 10 adet prometheus veriyor bu görevler ve 10 görevden oluşuyor. her görev için 1 prometheus lazeri yani. bu arada 17 seviyede tamamını yapamazsınız bu görevler sırası ile açılan ve biri bitmeden diğerinin açılmadığı görevlerdir. Hatirlatiyim dedim detaylı bilgilere forumdan ulaşmak mümkün.

yine bunları rutin olarak devam ettirirken biz arge kısmına dönelim biraz. eee artık orta seviye bir gemimiz var nede olsa zetalar çift ödüllü kapı gününde bitiyor ganimet anahtarları ve günlük dosyalae birikiyor. Şu güne kadar her ay 2 zeta bitirdiğinizi varsayiyorum 5*2: 10 eder 10 zetadan 8 tane havoc çikardiysaniz kralsiniz demektir genelde bukadar cabuk ilerlemiyor işler ama çift ödüllü günde yaparsak ilk kapı dan 2 garanti havoc gelecek geri kalan 9 zetadan neden 8 havoc gelmesin dimi? 4 zetadan 2 havoc gelse 4*2: 8 eder. ama dediğim gibi bukadar hızlı ilerlemiyor işler. 4 tane çıktıysa yine iyi bir rakam
    eder. günlük dosyası hesaplayalim biraz 10 zeta (çift ödüllü kapı günü) 100*10: 1000 günlük dosyası şimdi birde yeşil ganimet anahtarlarını hesaplayalim 50*10: 500 anahtar of be ne birikmiş dimi? zeus gunlerinde apis gunlerinde ve lf-4 gunlerinde doya doya açın simdi o anahtarlarla sandıkları kazancınız bol olsun. konumuza dönelim 1000 günlük dosyası var elimizde şuan (elbette siz biriktirmeyin ben toplu hesap yapıyorum argeleri bu hesaba göre basın) 1081 günlük dosyası 12 arge olan birisini 20 arge yapar o yüzden bir zeta daha yaptığınızı farz ediyorum bu hesaplamada ve devam ediyorum;

aç gözlü :5 arge verin

Bağlayıcı ışın 2: 3 arge verin

Bağlayıcı ışın 2 kargo kutularından cikan ödülü arttırır aç gözlü den sonra full buna verirseniz eğer 5. arge ile birlikte %20 artış sağlar. %4 kısmet 1 den %20 de Bağlayıcı İsindan gelecek %24 artış olacak yani bir avantaj kutusundan 100 uridium yerine 124 katlayici paketi var ise 200 uridium yerine 248 uridium alacaksınız demektir. bundan sonra kısmet 2 için gerekenleri yapmaya baslayabilirsiniz.

unutma bizim amacımız şuan kasılmak. sonra argeni sifirlarsin 1000 uridium a indirirsin Arge demo yu. kendine en uygun arge dağılımını yaparsın.

devamı gelecek...

Son düzenlenen: 24 Eylül 2019
    ByArgo ve Darkobit21 bunu beğendi.
  2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Deneyimleriniz ile yeni başlayan oyuncularımıza yardımcı olacağınızı düşünüyor ve teşekkür ediyorum. Konu içeriğini de sık sık güncellemeyi unutmayalım.:)

İyi forumlar.

3. desteğiniz için teşekkürler. Umarım herkese faydalı bir konu olur umidi ile açmış bulundum. sık sık guncelleyecegimden supheniz olmasın adminim :) bir zamanlar bizde bu yollardan geçtik iyi forumlar efendim :) .

4. Viraaa

Viraaa User

bide TP ye TL demeseydin iyiydi.

5. Yeni başlayan oyuncuların grup bulmaları zor bence. Bir de tamir robotu, otomatik tamir mdülü, 5li roket otomatik tamir otomatik roket atma'yı vs. leri de anlat bence 0'dan başlayan birisine anlatıyorsan. Bu arada "9. gün leonasun goliath'a geçmek için zaman var acele etme 10. gün artık goliath'a geçme vaktin geldi." cümleleri ard arda biraz değişik olmuş ama emek var güzel devam