Güncel oyun kuralları ve uygulaması:)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Mr.User tarafından 7 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Mr.User

Mr.User User

Merhaba, Etkinlik sırasında 1'e-1 sohbetlerde düzenin değişeceğini ve bu konuda hazırlıkların yapıldığını sezinlemiştim.

Chatin, Herkesce bilinen bir klan baskanı tarafından yönetilmesini bir takım sorunları beraberinde getirdiği aşikar.

Diyebilirsinizki adam kendi ekibini kurmak ister ve bu şekilde yönetir ve hesabını verir dersiniz.
    olabilir ama bugune kadar yapılanlara baktığımda o yöndede somut bir adım görmemekteyim.

maalesef chat suan bir grup tarafından istenildiği gibi hareket edilen bölge halinde.

Ama bir umudum var artık.

Artemis tarafından zaten varolan oyun kuralları tekrardan dün forumun ilgili konubaslığı altında hatırlatıldı.

Bende o kurallar cercevesınde bir kişiyi supporta bildirdim.

gemi suan kapalı...

1 gun veya sonsuza dek. fark etmez. En azından artık para veren birisininde şikayetle gemisinin kapandığını görmek beni umutlandırdı.

umarım chat konusundada sırf arkadaşı dıye birisini kollayan kım olursa olsun Admını CM si kım olursa olsun uzaklaştırılır. Saygılar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Ağustos 2015
    ™ΞЯΔSΞЯ™ bunu beğendi.
  2. speiderist yorum ve çıkarımlarınla forumu şenlendiriyorsun dostum :)

3. Mr.User

Mr.User User

sen gelsene tr3 e senın bana 5 yıl evel cektırdıklerını sana cektırım:)

GREED bunu beğendi.
  4. dostum cm eksikleri varken cm lerin hataları goz ardı edilior

5. 5 yıl evvel ağlıyordun be spei :D tr6dayım ben takılıyorum ama gelicem bi gün tr3 e merak etme sen

6. Merhaba ,

Konu açarken uygun bölüme açmaya dikkat edelim lütfen.

Uygun bölüme taşınmıştır.

İyi forumlar.

7. Evet yeni kurallar çerçevesinde ben 2 sıralama gemisini nickten dolayı şikayet ettim, anında bann aldılar 3 gün oldu hala kapalılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.