Geri bildirim GÜNCELEME HAVUZU

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 3 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adminim başlıkta dediğim FİKİR VE GÜNCELLEME HAVUZU bölüm tarafında o kadar akıllıca şeyler paylaşılıyor ki bütün gün okudum neredeyse hepsini yanlış anlamayın ama milleti heralde pek takmıyorsunuz yada gene para var akıllarında bu darkorbitin. adamın biri bir fikir sunmuş Konuya 16 bin kişi bakmış 650 tane filan kişinin oyu olumlu 150 kişinin oyu olumsuz bu verebilceğim en iyi örnek ve bu adamın konusu 21 mar 2014 te açılmış yanlış okumadıysam bu fikirler nereye gidiyo boş boğazlık yapılsın diyemi açıldı fikir yeri
    yada bu zamana kadar ordan bi konu üzerine darkorbit değişiklik yaptımı ?

2. Sanırım hezarfen bu forumdaki fikre göre çıktı. Çok fazla ilgi görmüştü.

Başkada bildiğim konu yok. Bir fikir olacaksa hem para kazandırmalı hemde çok ilgi görmeli.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Burası ne kadar oyun ortamıda olsa,oyun kurucusu tarafından ticaret yönü ele alınmaktadır.

Kendim bu zamana kadar farklı oyunlar oynadım,farklı oyunlarda yöneticilikte yaptım.Şu varki başka oyunlarda para harcamadan belli bir seviyeye kadar ilerleyebiliyorsunuz,para harcamadan da ilerlemeniz mümkün olmuyor.

Darkorbitte ise para harcamadanda en üst seviyelere kadar çıkmanız mümkün,bunun önünde hiç bir engel yok.Oyuna para harcıyan arkadaşlarımız daha avantajlı konuma yükselmektedirler.

Güncelleme ve Fikir havuzunda açılan konuların hepsi oyuna yansıtılacak diye bir kuralda yok.

Açılan konular hakkında oyuna yansıtılan bir çok özellik olduğunu biliyorum.

Size çok basit bir örnek vereyim,eskiden ihalelerde verdiğiniz kredi mitarı gözükmemekte ve en son basanın oluyordu,ve sizin bastığınız az miktardaki kredi de geri gelmiyordu.Bu konu oyunculardan gelen istek üzerinde şu anki haline getirilmiştir.Bu ve bunun gibi sayısız örnekler sunabiliriz.

Bahsetmiş olduğunuz konu hangisidir tam olarak bilmiyorum,fakat bir özelliğin oyuna adapte edilmesi bazen çok uzun zamanlar alabilmektedir.

netice olarak hiç bir arkadaşın açtığı konu boşa gitmemekte ve yetkililerimiz tarafından incelenmekte,gerekli görülenler ilgili yerlere iletilmektedir.

Keyifli Forumlar.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Forum Kuralları

VIII. Konu başlığı ve ileti içeriğinin tamamı büyük harflerle, renkli ve kalın yazılmamalıdır. İleti sayısını arttırma amacı ile konulara art arda ileti yazılamaz. Bu kuralın ihlalinde;
    * Gerekli konu başlığı ve/veya ileti düzenlenir, üye uyarılır.
    * Üye aynı şekilde devam ediyorsa 7 gün ila 15 gün arasında uzaklaştırma cezası alır.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.