Öneri GÜNCELLEME 10 Hades kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 25 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güncelleme ypaılmalımı

1. EVET

87,5%
  2. hayır

6,3%
  3. geliştirilmeli. nasıl?

6,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hades kapısı bildiğiniz üzere 4 ve üzeri oyuncunun bir araya gelmesi ile yapılan bir galaksi kapısıdır.

bunu biraz geliştirip değiştirelim .

hades kapısı serverlar arası bir boyut alıcak bildiğiniz üzere serverlarda oyuncu sayısı az

Hades kapısını hazırlayıp actığında dilersen eski sistemde dilersen yeni sistemde:
    -Her serverdan oyuncular sıraya yazılıyor sayı 8 e ulaştığında kapıya davet geliyor daveti kabul eden oyuncular aynı kapıda buluşuyor ve kapıyı yapabiliyor.

ödüller aynı değişik hic bir şey yok sadece bir canlandırma :) ve serverlar arası bağlantı.

not: eşleşme otomatik yapılıcaktır. seviye aralıklarına göre misal (18+ 18- ) level şeklinde

sevgiler saygılar
    KENANCAN

BlackGhost™ bunu beğendi.
  2. güncel

3. Olabilir :) serverde Hades kapısı hazır olan nadir kişiler var ve Hadesi yapamıyorum.

Bu şekilde olursa hem çok sevdiğim bir arkadaşımla oynayabileceğim +1

[-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Anlam içeriği bulunmayan yada sadece yüz ifadeleri yazmak hoş bir görüntü oluşturmayacağından dolayı mesajınız silinmiştir.

İyi Forumlar

5. 1.yüz ifadeleri anlattığımız iceriği benimsetmek icin kullanılır.
    2.kullanmış olduğum yüz ifadesinin anlamı gülümsemedir bi üstteki yazıdan hoşnut olmaktır.
    3.eyerki ifadeler hoş bir görüntü oluşturmadı yönünde bir düşünce varsa tamamen kullanımı yasaklanılmalıdır.
    4. böylesine basit sebeplerden forumu sınırlı sayıda kullanan oyuncuyu uyayırsanız her gecen gün forum kullanan oyuncu sayısını azaltırsınız
    5. forumu kullanan oyuncu olmazsa foruma ihtiyac foruma ihtiyac olmazsada sizin yapacağınız bi görev olmaz.

iyi forumlar

saygılar sevgiler
    kenancan

6. Kardeş mektup mu yazıyonki sonuna saygı sevgi ekliyon :) Başına merhaba yazarsan yetkili arkadaşlarımız kesinlikle uyarıda bulunacaktır.

Konuya gelince geliştirilmesi gerek sıraya yazıkdık diyelim adamlar iyi mi kötü mü onu nereden görecez hades kolay kapı değil.

7. benim forumdaki bütün güncelleme yazılarımın sonunda saygı sevgi cümlesi eklidir:)
    uyarı konusuna gelince flood olması durumunda tabiki haklıdır ama normal durumlarda değil.
    zaten yazıyor adamların kötü olup yada iyi olmadığı level sıralamsı var

8. Uyarı konusunda başına merhaba eklerseniz mod gibi davranmaya giriyor o yüzden dedim :)

Konu içerisinde böyle bir şey göremedim sadece lvle göre eşleştirme yapıyor lvli yüksek olup çarı soyulmuş adamda olabilir yani konu baya bi geliştirilmeli bence.

9. hımm :) öylemi ben öyle oldunu bilmiyordum:)

tabikide geliştirilmeli :) çekirdek fikir sonucta herkes birşeyler ekler en iyi halini alır :)

güncel

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Temmuz 2015
  10. WolfWar

WolfWar User

Güzel fikir ama biraz geliştirilebilir +1

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.