Öneri GÜNCELLEME 14 :) DROİT HASARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 21 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

GELMELİMİ

1. EVET

oy sayısı 18
    85,7%
  2. HAYIR

oy sayısı 2
    9,5%
  3. GELİŞTİRİLMELİ

oy sayısı 1
    4,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Droitlerle ilgili birçok öneri geldiğini gördüm ve okudum cok basit bi çözümle bunu çözebiliriz;

Droit %100 lük hasar limitine ulaştığı zaman patlıyor ve yok oluyor bunun yerine
    Droit %100 lük hasara ulaştığında etkisini kaybedecek kalkan takılıysa kalkan desteği sağlamicak lazer takılıysa lazer desteği böylelikle zorunlu tamir etmek zorunda kalacağız .

faydası:
    1-Droit tamir extrası kullanmicaz ve extralarda 1 tane yer acılıcak
    2-Uridimun olmadı zaman tamir etmezsin olduğunda edersin
    3-Gereksiz yere droitin patlamaz
    4-Gücsüz gemiler zar zor kazandığı irisleri boşa gitmez
    5-güclü gemilerinde geliştirmeleri :)

birazda oyuncular kazansın değilmi?

Sevgiler Saygılar
    KENANCAN

WightPro bunu beğendi.

2. Bence bu sekilde olmamalı adam baskinlarda patladiktan sonra droidini tamir ediyor sonra droid kasmak icin alt haritalara gidip leo ile dro kasiyor.

Senin bu dedigin olursa leonun pek bir gorevi kalmayacak. Fakat benim dedigimi biraz kafanda canlandirirsan oyuna daha iyi bir guncelleme gelecegini anlarsin :)

Ancak şu şekilde olabilir mesela hasar %100 oldu 6. Seviyeden 5. Seviyeye duser oda %100 oldu 4. Seviyeye dusecek , droit seviyesi 1. Seviyenin asagisina duserse droidler tamamen yok olacak...

Tamir kuponlarınıda patlayan irislerimizi geri alabilmek için kullanabiliriz mesela her 1000 tamir kuponu 1 tane patlayan droidi geri getirecek

Konuya bakis acim gelistirilmeli gecmis bayraminizi kutlarim saygilar. :)

3. mantıklı olabilir :)

4. İstersen ekleyebilirsin konuya izin veriyorum.

5. Ben şahsen istemem.Droid tamir cpusu yetiyor bana. Onu kullanıyorum. Hem droid'in patlarsa onu tekrar almak için oyunu daha bir fazla oynayasın geliyor bence. Diğerleri ne düşünüyor ben bilmem tabi. Ama olmasını istemem.

6. droitin patlaması sıkıntı değilki :) 1 günde geri alırsın ama onları 16 seviyeye geliştirmek mesele

7. WolfWar

WolfWar User

Olabilir mantıklı. Yeter ki diroitler patlamasında ne olursa olsun :D

WightPro bunu beğendi.
  8. Yanılmıyorsam DRO-CPU uridium ile tamir ediyor :)

Herkeste bol uri var mı beyler..?

%100 hasarda eksilen 1 lvl. mantıklı.Ama 1000 kupon fazla , biraz daha az olmalı :)

WightPro ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  9. 1000 kupon ?
    Sonuçta o uridiumu kasmak için oyun oynuyorsun bir hedefin oluyor. gerçi yeni sayılır ama 3.5 tl ye indirim alıp yaparsan bayağı ucuzluyor ama :D

10. Kontrol edilmeden patlayan diroitler..

Unutan olduğunda geliştirmelerin kaybolmaması için.

DRO-CPU kuponun olsa bile Uridium ile tamir ediyor.

Son düzenlenen: 3 Ağustos 2015
  11. abi o cpu patlasmadan öncemş sonramı kullanılıyor ben onu hala çözemedin

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
  12. WightPro

WightPro User

Bence çok iyi fikir mantıklı. Gelirse güzel olur.

13. Mr.User

Mr.User User

Olması gereken bu zaten ama darkorbit nerden uri kazancak:)

Bu işin olması zor ama şunu yapabilirler.

oyun sayfasına İris penceresı eklenir ve her iris karşısına içinde ne var o ekleip yanına birde hasar miktarı gösterilebilir.
    0- %50 yeşil
    %50-%80 Sarı
    %80-*** kırmızı renkde gösterilebilir.

En mantıklısı bu.

14. 98 olunca patladığın zaman 100 olmadan tamir ediyor.
    O yüzden o biraz tehlikeli çünkü eğer taktığın cpu tamir sayısı bittiyse droidlet patlayabilir.
    Ben zaten 32 lik alıp tek kullanımlık yapıyorum. sonrasında 22 ya da 24 kalan cpuları satıyorum pazardan alıyorum yine :D her seferde gemide 10-15 tane hazır bekletiyorum.

15. Olsa da olur olmasa da açıkcası.
    Ben bu işi cpuya vs. bırakmıyorum dikkat ettiğim için gerek duymuyorum, %100 hasarda seviye düşmesi daha mantıklı geldi.

16. Merhabalar,

Yeni fikirler üzerinde düşünmek olur mu olmaz mı diye yorumlarda bulunmak güzel :) bende oyumu kullandım.

İyi forumlar

BlackGhost™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.