GÜNCELLEME 5-) İRİSSİZ GEMİLER KORUMA ALTINDA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 30 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

OLMALIMI ?

1. KESİNLİKLE EVET

20,5%
  2. EVET

13,6%
  3. GELİŞTİRİLMELİ

15,9%
  4. GEREK YOK

56,8%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Olayımız cok basit hic bir irisi olmayan gemiler gerek kendi şirketin gerek düşman şirketin savaş klanın olmadı sürece dier gemiler tarafından sıkılmayacak sadece kendiler sıktığı zaman düşman saldırabilicek

not: irisi olmayan gemiler sadece droiti olmayan değil flaxlı gemilerede sıkılmayacak taki 1 iris ve üzerini alana kadar.
    not2 : Sadece 12 seviyenin altındaki oyuncular bu özellikten faydalanabilicektir.

zararı:
    güclü oyuncular keyfine göre at koşturup adam kesemeyecek

faydası :
    gücsüz oyuncuların oyun şevki kırılmayacak yeni stratejiler oluşturucaklar 8 flaslı gemiler göreceğiz gücsüzler hevesle kasılıcaklar

olumlu yada olumsuz yorum atmayı unutmayınız.tarafsız olursanız sevinirim.

SEVGİLER SAYGILAR
    KENANCAN

Son düzenlenen: 1 Ekim 2014
  2. Ne kesicez lordakmı bence gereksiz

3. yukarıdaki acıklamayı tam okumadığınız ortada . 1 iris ve üzeri gemileri kesiceksiniz gücsüz yeni başlayan oyuncuları değil

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Pek etkisi olmayacaktır.Zaten görevler vs 1 2 gün içinde 1. irisinizi alabilir üyeler.Daha mantıklı fikirler gerekli bu çözüm olmaz.

İyi forumlar

5. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

bu oyunda güçlülerden çok orta güçlülerde var onlar düşman görevlerini nasıl yapacak peki bir yenilik gelirken bir kesimi 2 ye bölmek ne kadar doğru olur bilemem :) -1

6. :) ben fulum benim daha düşman görevim duruyor onlarda fullenince yaparlar :)

amac kesilme mek icin almamak 8 irisli flax olur icini iyice dizene kadar kimse tarafından kesilmez mesela şahsım icin düşünüyorum ben 8 irisin altındaki gemileri kendi insiyatifim olarak cok rahatsız olmadıkca kesmiyorum :)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 30 Eylül 2014
  7. bizide kestiler bizde o yollardan geçtik kesme sırası bizde değil mi? ayrıca modumun da dediği gibi 1 iris almak en fazla 1 gün sürer saten başlarken 10k uri verior görev vs var yeni başlayanlara yeternce olanak sunulmuş durumda bence...

8. Güçsüz geminin altında kesilmez ibaresimi olucak ? bana kırmızı gözüken ne olursa olsun keserim veya kesilirim.

9. Aslında olabilir.

Yani güçsüzlerin kasılamaması oyundaki büyük sorunlardan biri.

Olumsuz oy vermeyeceğim ama Geliştirilmelimi , Olmalımı bilemedim.

Konu başarılı , Tebrik Ediyorum...

Modum onlarda İris almaz Flax ile kasılırlar.

Zaten flax ile kasılmak istemeyen alır irisi kasılmaya çalışır.En azından gelişme çağındaki oyuncuların kasılma şansı olacak.

Biraz geliştikten sonra da irisi almaya başlaralar.

10. yahu artık şu bizde o yoldan gectik lafını cıkarın kafanızdan şu arap kültüründen vazgecin güzel kardeşim siz ezildiniz die başkalarıdamı ezilsin 7 yıldır bu oyunu oyunuyorum tr5 in tümgeneraliyim bizde gectik o yollardan ama hic bi zaman mazlumu ezmedik amac zaten 8 flax olana kadar ezilmeden kasılmaları gücünüz yetiyorsa sizde gücsüz gemilerle değil güclü gemilerle savaşın illa biri kesilicekse gelip beni kesin:)

mesela 1-1 de gücsüz gemi nasıl sana sıkmadan sen sıkamıyorsan irissiz gemilerde sıkmadan sana sıkamayacaksın

NOT : Savaşta oldun klanların üyeleri ne olursa olsun kesebiliceksin

aynen öyle hic yoktan kendini savunucak seviyeye gelene kadar kasar oyuncular sora savaşmak isterse alır irisi cıkar haritaya

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Ekim 2014
  11. gerekli bir şey bence ama o falxlar cubide mayın koyup sabotaj yaparsa ne olcak ?

12. cubidekiler 12 level ve üzeri olanlar olucak onları kapmamayacak
    level 12 nin altındakileri kapsayacak şeklinde değiştirelim o halde:) 14 fazla oldu galiba

çok doğru

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Ekim 2014
  13. DraydiBoy

DraydiBoy User

abi konun süper ama 12 lvl üstü yanlış hatırlamıyorsam düşman haritalarına girebiliyordu koruma
    1-1,1-2,1-3(MMO)2-1,2-2,2-3(EIC)3-1,3-2,3-3(VRU) böyle olsa daha güzel olur
    adam gidip düşman haritasında gezebilir örnek verirsek :)
    oyum geliştirilmeli.

14. olabilir:)

15. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Yeni başlıyanları kesilmekten kurtaracak fikirlere olumlu yaklaşırım ancak bu şekilde olmaz.Bunu bir açık gibi kullanırlar.

İyi forumlar

16. evet ama en azla kullanabilicekleri 8 flax a ve 12 levele kadar varsrın kullansınlar :)

17. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bakalım bir süre daha takipte kalalım gerekli destek gelirse iletiriz gerekl mercilere :)

İyi forumlar

18. :) hayırlısı inş

19. Ben iskandinavya serverinde yeni bir hesapla oyuna başladım yaklaşık 2 hafta oldu. Düşman kesme görevleri var oyunda fazla kişi olmadığı için zaten görev zorla yapılıyor birde bu fikrin oyuna gelirse görevi yapmam imkansıza dönüşür buda benim gelişimimi engeller. Yeni oyuncular için gerçekten çok güzel başlangıç yardımları var 2. Günde 2 ırısı kolayca aldım şu an 4 ırısım oynayış saatim 50 civarı. Fikrini şu şekilde destekliyebilirim, güçlü oyuncuya göre bu denge sağlanabilir

Örneğin;

20 level bir gemi 12 level altına saldıramıyabilir ama sadece eski haritada x-1 x-2 x-3 x-4

Benim düşüncem bu şekildedir :)

20. olumsuz oy kullanan arkadaşlar neden olumsuz onuda acıklayın:)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.