Geri bildirim Güncelleme Fikir Havuzu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™*-=ƒυякαη•ιѕ•вαcк=-*™ tarafından 29 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Siz ne düşünüyorsunuz?

1. Bencede kesinlikle katılıyorum

100,0%
  2. Hayır gerek yok

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güncelleme fikir havuzundaki konulardan almanya'ya rapor edilen fikirlerin akıbetiyle ilgili bir bilgilendirme istiyoruz.

Şimdiye kadar bir çok konu açıldı. Bu konuların bir kısmı oldukça fazla oy topladı. Aralarında almanya'ya rapor edilenlerle ilgili almanya'nın ne düşündüğünü, bu fikirlerden hangilerinin hayata geçirileceğini veya geçirilemeyeceğini öğrenmek istiyoruz.

Yıllar geldi geçti ama hiç bir şey olduğu yok. Güncelleme fikir havuzu bölümünün yalnızca görüntüden ibaret olduğunu düşünmeye başladım.

Elbette sunulan fikirler ne kadar oy toplarsa toplasın o fikrin yapılacak diye bir kaide yok ama hiç bir fikrin hayata geçmiyor olması bütün açılan konuların, fikirlerin boşa olduğunu gösteriyor.

Tekrar talebimizi belirtmek istiyorum. Güncelleme fikir havuzunda açılan konuların, fikirlerin almanya'ya rapor edildikten sonra sonucu paylaşmanızı istiyoruz.

2. Ben çok konu açtım oraya gördüm ki çok boş bir bölüm. fikirler değil sonuç olarak bi anlamı yok. Duvara konuşmak gibi (hatta bu konuyu bile oraya taşıyacaklar ve bir paradox oluşacak)

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Sistem şöyle ki, ben fikirleri ilettikten sonra birileri onu görüyor. Ama cevap yok. Şöyle düşünün; ben birine Whatsapp'dan yazıyorum, görüldü atıyor yani 2 mavi tik var ama o kadar, cevap falan yok.

Hal böyleyken ne diyebilirim ki? Ne gelir elden? Yani bilsek de söylesek ama dediğim gibi, bende de yok bir şey. Umuyorum ki, anlatabildim.

İyi forumlar.

4. Göçebe Admini daha stajyer mod zamanlarından beri tanırım kendisi çok samimi ve doğrucu birisidir... Yazdığına güvenim tam... Elden ne gelir...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.