Güncelleme: Parazit Etkinliği

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve .*GöKMeN*. tarafından 15 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba uzay Pilotları;

Parazit Dalgası etkinliğinde eğlenmenizden çok mutluyuz,ama aynı zamanda bu etkinliği daha iyi nasıl yapabileceğimizi geri dönüşlerinizden gördük.

Her şeyden önce,Bazı oyuncuların haksız davranışları ile pushing yaparak sıralamada üstünlük elde etmeye çalışmasından dolayı toplum rahatsız gibi görünüyor,sorunun çözüleceğine bilgilendirmek istiyorum. Böylece şimdiki pushing sistemi Parazit Dalgası etkinliği sıralamasında geçerli olacaktır. Beşinci kesmenizden sonra aynı oyuncudan puan alamayacaksınız ve pushing yapan oyuncular hakkında banlamalar yapılacaktır.
    Ayrıca, PvP ve Yeni haritalarda (x-5) yok ettiğiniz düşmanlardan Parazit Etkinliği için puan alacaksınız. Düşük seviyede olan oyuncularımızı etkinliğe daha çok teşvik etmesini ümit ediyoruz.

Ayrıca başlangıçta etkinlik ikramiye kutularında Kronos Zeta kapısı parçalarını topladığınız hakkındaki heyecanızı fark ettim.

Etkinlik bonus kutularında bazı tuzaklar vardır ve sadece bulaşıcı parazit içerdiğini unutmayın.

Etkinlik mühimmatının çok pahalı olduğuna dair şikayetleriniz ile ilgili olarak; bunların mücadelelerde kullanılması amaçlanmamış olduğunu açıklığa kavuşturmak istiyorum(verdiği hasar x4 olsa bile),öncelik hastalığın yayılması içindir.Her neyse, daha ulaşılabilir ve eğlenceli etkinlik için,
    biz fiyatlara indirim yapacağız ve bonus avantaj kutularına ganimet olarak enfeksiyon mühimmatı ekledik.
    En son ama kötü değil,Gygerim NPC yoktu neden olmadığın açıklığa kavuşturmak istiyorum.Sizinde bildiğiniz gibi,etkinliğin ilk gününde yalnızca bonus kutuları aktifti.Daha sonra etkinliğin 2. gününde Gyger yumurtlamaya başladı.
    Zaman içinde kötüye giden gerçek bir salgın gibi etkinlik geliştirmeyi planladık.Ve böylece etkinlik özellikleri arka arkaya görülebilir.

Ayrıca üzeltmelerden dolayı bütün serverlara reset gelmiştir.

Aşağıdaki düzeltmeler yapılmıştır:
    • Pusat dizaynı hakkındaki bütün bilgiler sunucu dillerine göre çevrilmiştir.
    • Haritadalar da 30 tane Gygerthralls kestikten sonra haritalara Gygerim çağıralamıyordu artık çağıralabilecektir.
    • Görevler;
      • Yardım Yönetimi: Kronos kapısında ki Evil You yok etme artık geçerli sayılmaktadır.
      • "Sakin ol": Outcast npc artık Epsilon kapısında da yapabilirsiniz.
    Biz bu değişikliklerden memnun olduğunuzu umuyoruz.
    Uzaya çık ve eğlen ;)

Darkorbit ekibi.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 May 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.