Bug / Oyun hatasi güncelleme sonrası gamma kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve V*A*Y*N*E1 tarafından 30 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

yaratık sayıları azalmamış fakat darbe puanları ödülleri ve hasarları artmış

2. ateistkeci

ateistkeci User

Bu şekilde olacağı söylenmişti zaten duyuruda da :p

3. Besyokar

Besyokar User

yaratıkların azalacağı söylendi kapıya girdim aynı olduğunu gördüm

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Yapılan duyuruda yaratık sayısının azaltılacağı vereceği azaltılan sayı ile orantılı ödüller, hasar, kalkan ve darbe puanlarının arttırılacağı belirtilmiştir. Konu hakkında ki detaylı bilgiye Buradan ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

güncelleme sonrası yazıyor konuyu okumuyor musunuz bilgilerin farkındayım alpha kapısı normal işlemekte lakin gammada bir sıkıntı var npcler normal sayılarında gelmekte devolarium sibelon kristallon harici diğer npclerin can ödül hasarları artmış olmaktadır

6. Besyokar

Besyokar User

Yaratıkların hasarı 2 kat artması ve yarıya düşmesi gerekiyordu betada 90k vuran sibelonitler gammada nasıl oluyorda 350k vurabiliyor beta ile gamma arasındaki fark 4kat oldu da biz mi biliyoruz bariz gammada sıkıntı var

7. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

3 kapıyıda tamamladım sorunlar şöyle;
    ALPHA KAPISI
    SİBELONİT80 ADET X1 DÜZEY

BETA KAPISI
    MORDON40 ADET X2 DÜZEY

GAMMA KAPISI
    STREUNER
    LORDAKİA
    MORDON
    SAİMON
    KRİSTALLİN
    SİBELONİT
    PROTEGİT
    PROTEGİT
    40 ADET
    40 ADET
    40 ADET
    80 ADET
    80 ADET
    80 ADET
    20 ADET
    10 ADET
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X6 DÜZEY
    X3 DÜZEY
    güncellemede bir takım sorunlar oluşmuş raporlarınıza eklemenizi rica ediyorum

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Güncelleme sonrası kapıda bulunan bütün NPC sayıları ve ödülleri değiştirilmemiştir. Belli dalgalarda bulunan NPC'ler değiştirilmiştir. Güncelleme ile alakalı bir sorun bulunmamaktadır. Gerekli incelemeler daha önceden yapılmıştır.

İyi Forumlar.

9. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

ben şimdi girdim,kristallinler 80 falan değil,gayet az görünüyordu öncekine göre

10. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

ne anlamı kaldı o zaman yıllardır yaptığım gamma kapısında 4 can verdim bugun güya lag azaltma çabasıydı bu iş lagtan ötürü ve aşırı vuran npcler yüzünden 4kere patladım x4 harcamadan yaptığım kapıda x4 sıkmadan insta kullanmadan yaratık kesemiyorum zaten oyunun verdiği kodun içeriğide belli resmen dalga geçiliyor bizimle

11. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Eğer kapıya güncellemeden önce başladıysanız birkaç karışıklık yaşamış olabilirsiniz. Sıfırdan yeni bir kapıya girmeniz durumunda her şeyin sorunsuz çalıştığını göreceksiniz.

İyi forumlar dilerim.

_Zeronix_ bunu beğendi.
  12. _Zeronix_

_Zeronix_ Guest

Yine çarpıcı ve yaratıcı bir yönden yaklaşım:eek:... Eriyorum efendim yapmayın :rolleyes:

Luminous bunu beğendi.
  13. -333-

-333- User

iyide duyuruda sayı azaltı demiyormu yoksa benim başıma oruçmu vurdu iftardan sonra tekrar okuyacam.

Sunucu yükünü azaltmak amacıyla bu kapılardaki NPC sayıları azaltılacaktır.