Güncelleme Sonrası Lag Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SOFİ-GURBANIM tarafından 16 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

haksızmıyım

1. haklısın

oy sayısı 8
    88,9%
  2. haksızsın

oy sayısı 1
    11,1%
  1. Merhablar öncellikler bakın benim haddim degil ama gecen yaptıgınız 3 saatlik bakımdan sonra sorunlar meydana geldi
    -acık arttıma sorunu (ama bende calışıyor neden bilmiyorum neyse)
    - ana sayfadan atma sorunu bunu hepimiz yaşıyoruz yani
    - işlemcide kod sorunu daha doğrusu guvenlik doğrulaması

yani nie günceleme yaptınız yani siz degil teknik ekibimi ne diyorsunuz bilmiyorum da aralıkta inş bu sorunları yaşamayız zaten gunceleme öncesi zar zor yani nasıl aşırı lag vardı özellikler pazar günleri ama anasayfadan atma yoktu onun için mutluyum

gunceleme sonrası ise bir sürü sorun meydana geldi lütfen en kısa zamanda bakıma felan mı koyuyorsunuz ne yapıyorsanız bir an önce yapın

merkez ekibe illetin bunu

saygılarımlar...

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Sunuculara yapılan bakım yazılımsal değil; fiziksel bir bakımdır. Belirtilen sorunlar raporlanmış ve Teknik ekibin çözümüne bırakılmıştır.

İyi Forumlar.

3. Aliens

Aliens User

Sizin cevabınıza ufak bir ekleme yapmak istiyorum; Fiziksel bakımları da hatalı yapılırsa donanım parçalarında arızaya veya başka sorunlara sebep olabileceği için bu tarz durumlara yol açabilir.

He, yapılan bakımda bu olmuştur demiyorum elbette ancak; özellikle belirtmeniz sebebiyle ufak bir ekleme yapmak istedim. :)

_-Thanatos-_ bunu beğendi.
  4. bi etkinlik gibi felan gelse ornegin merkez ekibinden bir kisi gelse dese ki kardeşim oyundan menunmusun biz de tek tek sorunu bildirsek bak yemin de edebilirim gercekten de bu oyun cok guzel bir sekline girer bu oyunu bildim bileli hep sorunlu ya lag oluyor yada baska sorunlar meydana geliyor

modlara bir lafim yok ellerinden geleni yapiyor da ama merkez ekibi ilgilenmiyor siz yollayin yollayin 1 ay sonra hepsini yaparlar ama baska bir sorun cikar bak benden demesi

iyi forumlar

5. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Bekli olmuştur bunu bilemeyiz :D .
    Sorunları belirtmeniz adına bizler buradayız. Belirtilen sorunları raporluyoruz. Devamında aksiyon işlemlerini Merkez Ekip yapmaktadır. Yani yetki Ülke Takımında olmadığı sürece bu işlemler böyle devam edecektir.

İyi Forumlar.