güncelleme-ve-fikir-havuzu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve org2BordoGüç tarafından 12 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Güncelleme ve Fikir havuzunda sunulan bazı fikirlerin gerçekleştiğini biliyoruz...

Benim fikrim ise gerçekleşen bu fikirlerin sahiplerine çeşitli bonus kodları verilmesidir.

Çünkü gördüğüm kadarıyla hiç ödül verilmedi...

Şahsen ben fikirlerimi sonunda bir ödül olmadığı için buraya sunmuyorum artık...

2. Oldu canım artık aklına en küçük ayrıntı gelen biri hemen konu açsın da burası çarşamba pazarına dönsün.

3. olabilir 1lf3 fln gunde max 4 konu açılsın

4. Prophecy

Prophecy User

olabilir ama geliştirilmeli ve lf-3 olmamalı bence

xxx_zombi_xxx bunu beğendi.
  5. Arkadaşlar dediğimi anlamak zor değil.
    Bu forumda çok kaliteli konular yapılıyor elbette bu bunun için geçerlidir.
    Adam zaman harcıyor, grafik ekliyor.
    Hem ödülü fikri oluşturan adam belirlemeyecek, Bigpoint belirleyecek tabii.

6. 6KN

6KN User

bu arada Zaten herkes aklına gelen konuyu açıyor yeterli oyuncu olmadığından çarşamba pazarı olması biraz zor

7. Bu konuda modlardan destek bekliyorum.

Arşivlere bakarsanız güncelleme havuzunda epeyce bir emeğim vardır.

8. Merhaba ,

İlla bir ödül verilecek diye yapılırsa bir anlamı yok zaten. Sonuçta buraya açılan fikir konularından kabul edilip oyuna dahil edilenler oluyorsa zaten olması bir ödüldür. Şahsen ilk olarak benim açtığım bir konu gerçekleşirse gurur duyarım. Ama illa bana ödül verilsin diye düşünmem.

İyi forumlar.

erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  9. Modum ancak insanlar buna zaman harcıyorlar, yani adam oyuna harcayacağı zamanı buraya harcıyor.

Elbette ilkin gururlanırsınız ancak oyuna harcayacak zamanı buraya harcamaya pişman oluyorsunuz belli bir yerden sonra. Sonuçta bir fikriniz yapıldığında altına benim imzam değil bigpoint imzası atılıyor.

Neyse sanırım fikrim gerçekleşmeyecek, iyi forumlar :)

10. havuza isemeyin .... havuza güzel fikirlerle gelin bence korsan haritalarinda düsmanlarimiz sadece korsan yaratiklari.... Yani venus eic ve mmo kimse kimseye sikamasin...
    Saygilar

11. KARANLIK

KARANLIK User

Merhaba

Bunun olduğunu farz edersek duyan bir kişi konu açar baktı olmuyor bir tane daha bir tane daha ... ödül kazanmak için ellerinden geleni yaparlarki böyle bir durumda bizlerin konuların takip etmesi güçleşir.Konu sahipleri arası sataşmalar vb bir sorun peşini kovalayacaktır.Bu bölüme kimse zorla konu açtırmıyor.Oyuncular akıllarındakini döküyorlar.Emeğiniz için teşekkür ederim sizi daha yararlı fikirlerle bekliyoruz.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.