GÜNCELLEME2-) YENİ BOSS KAPISI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-_HaNıM-AGA_-][£d£] tarafından 1 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

BOSS KAPISI - HARİTASI ACILMALIMI

1. KESİNLİKLE EVET

59,2%
  2. EVET

17,1%
  3. GELİŞTİRİLMELİ

14,5%
  4. HAYIR GEREK YOK

21,1%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adamlar o kadar x4 sıkacak sab sıkacak cephanesine yazık

2. 3 gemi son bölüm haric elit sıkmaya gerek yok ortalama kişi başı o kapıdan 15-20 bin uri alsan gidenin hesabı olmaz saat te 3-4 tane yapsan 3 kşiye minumum 45-60 kişi başı buda sana ki benim gibi cubiyi falan beyazla kesen oyuncular icin kapıda sıkıcamız 3-5 elit dokunmaz

ayrıca elit sıkmak istemiyorsan iceriye giren üye sayısını artırabilirsin

3. Zaten farkettiysen konu düzenlendi ve iki kapıya ayrıldı :)
    Sadece belirli yaratıklar zorlar, bunu da oyuncuların güçlerini ve sayılarını arttırarak halledebilirsin. Ayrıca eğer Galaxy Gates kapıları gibi ödül verirse, kapıların anlamı kalmaz, herkes grupla girer bu kapılara.

4. onuzanr

onuzanr User

belki olabilir ama bir odul verse daha ııyo lur bence degılmı kenan,

5. gücsüz oyuncular icin en büyük ödül vurulmamak
    güclüler icin ise kafa dinlemek olur bundan daha iyi ödül varmı :)

6. olabilir

7. nicin gereksiz sebebinide yazarsanız sevinirim

8. olumsuz oy kullanan arkadaşlar neden olumsuz onuda acıklayın:)

9. Hanım ağa, kardeşim sen kendine göre konu açıyorsun - gemin güçlü ******* kaideye almıyorsun konularında

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ekim 2014
  10. irissiz gemiler koruma altında ve klan vergisi isimli 2 konum var onları özellikle incelemeni rica ediyorum

11. irissiz gemiler koruma altında olamaz aslında saçma olur :) - sadece güçlüler birbirlerine saldırabilir - ******* adamlar birbirine saldıramaz - klan vergisi konusunda haklısın katılıyorum çok saçma yaptılar onu

12. Merhaba ,

Arkadaşlar konularda ve mesajlarınızda ezik v.b. tabirlerini kullanmamaya dikkat edelim. Güçsüz yada gelişmekte olanlar daha uygun olacaktır.

İyi forumlar.

13. bence cubi olması mantıksız güçsüzler cubiyi nasıl kessinler kesemezler o cubi olursa canı kalkanı flan baya bi insin mesela canı ve kalkanı yarıya indirilsin olmaz böyle şey

14. Gayet güzel bir düşünce olması Gereklı dıye dusunuyorum Dıyer arkadasların sorununa czum oalrak da kapıya 1 2 yada 3 saatte 1 kez gırırlır olur bıter Artık sıkıldık aynı yerelerde kasılmaktan

15. aynen olabilir

hehe

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Ekim 2014
  16. Güzel konu biraz kafa dinleriz güçsüzlere gelince onlarında işine yarar kafana göre takılırsın düşman sıkıntısı olmaz hiç değilse bu oyunda tek eksık olan şey oyuncu teşviki millet aynı gülü koklamaktan sıkıldı mesala ben.

17. ewy aynen öyle

18. tabutçu99

tabutçu99 User

olabilir ama ortada kaldım :)

[-_HaNıM-AGA_-][£d£] bunu beğendi.
  19. mesela ne konuda ortada kaldınız :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.