Güncellemeden Sonra Gelen Buglar!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TR-Barbaros-TR tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba ben tr-5 serverinden TR-Barbaros-TR. Güncellemeden sonra bazı sıkıntılar yaşıyorum oyun açılırken yükleniyor diyor ama başla yazısı çıkmayabiliyor sayfayı defalarca yenilesem de sonuç değişmiyor ayrıca mini harita başlarken yada kapı atlayınca hiç yüklenmiyor ya da çok geç yükleniyor! Bir bakarsanız sevinirim!

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bu tür sıkıntılarin nedenleri çeşitli olabilmekte yani 1.nedrn internet kaynakli
    2.neden güncellenmeyen flash player ve temizlenmeyen çerezler
    3.nedense arama saglayicilardaki hiz farklari yani crome sizde hizli bi baska arama saglayicisi yavas olabilmektedir bi soylemis olduklarimi degistirerek ve guncelleme ve temizliginizi yaparakvlutfen bir daha deneyiniz olmadi sss ler bölümünde baglantilar kaynakli bir konu var inceleyiniz lutfen.

Iyi forumlar

3. TTNET ifşası kardeşim sen de bizdensin :D

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Maalesef bide soyle bir sey var ttnet olayinda bolge bolge ve sehir sehir alt yapi olanakli baglantilarin hizlari degisebilmektedir bunun ornegini cok yasiyoruz diyebilirim.

Iyi forumlar

5. Reklam gibi olmasın ama ts mizde tüm arkadaşlara sordum ortak tek cevap : TURKCELL SuperOnline. 3 gemi aynı anda açtıkları halde bilgisayar donması dışında donma yaşamadıklarını söylediler..

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Dogrudur inanirim ama arkadasimizada ttneti kapatin gidin superonline alin diyemeyiz ama firsati varsa degistirebilir.

7. Yardımınız için teşekkür ederim ama bu sıkıntıyı uzun zamandır yaşıyorum artık modemi bir kontrole götüreceğim, eğer sıkıntı modem kaynaklıysa değiştiririm ama sizden kaynaklıysa, aynı konuda yazı açarsam bu supportluk olmuştur. Yakın zamanda sizi bilgilendireceğim bu yüzden konuyu kilitlemesseniz sevinirim!

8. Nefes

Nefes User

Merhaba

Keşke size modeminizi göstermeden burdan bir çözüm sağlayabilseydik ama maalesef elimizden gelen size sadece yön göstermek umarım düzelir.

Keyifli formlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.