güncellemeden sonra oyun donuyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [-UçanTeneke-] tarafından 5 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. internetim çok iyi güncellemeden sonra oyun durmadan kasıyo oynanmaz hale geldi savaşlara giremiyorum para yatıran insanlarız biz oyuna karşılığı bu olmamalı

2. MrBurak

MrBurak User

Takmıyorlar kardeş ben supportla defalarca yazıştım takmıyorlar otomatik cevap veriyolar yada baştan salma işte maalesef batırdınız oyunu dark

3. oyun donmuyor gibi gözüküyor ama donuyor hatta 3 4 saniye donuyor kalkan ve dp aniden iniyor bu yüzden taktik ve straji diye birşey kalmadı.kalkan sorunu ve mıss vurma sorunuda hala devam ediyor.kamuflajlı birinin kamuflesi her türlü ne olursa olsun ortadan kalkığı zaman dpsi ve kalkanı gözükmüyor başka birşeye tıklayınca tekrar rakibe tıklayınca gözüyor ama iş ten geçiyor ben mecburmuyum sizin hatalarınız yüzünden zarar görmeye.oyun hataalrını oyuncular kendilerine yarar sağmak için kullandığında banlamasını biliyorlar ama iş oyuncuların zararına olan birşeyi düzeltmeye gelince salla babam salla oyna ne güzel darkorbit be.böyle devam böyle devam çok başarılısınız.tebrikler.

4. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Güncelleme sonrası oluşan hatalar bilinmekte olup,Teknik ekibimize bildirilmiştir.Daha detaylı bilgiyi Buradan alabilirsiniz.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.