güncellemeden sonra oyuna girmiyo

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve uqur tarafından 25 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. uqur

uqur User

sa arkadaşlar oyuna atılan restarttan sonra oyuna girmiyor ve nasıl oluyorsa sadece bende değil niye girmiyor çerez demeyin hikaye ondan önce fıstık gibi giriyordu

2. bendede gitti oyun yüklenmiyor

3. uqur

uqur User

zaten şu darkorbitin teknik ekibi şöyle çalışıyo belli oldu burdan cevap verenlerin hiçbi suçu yok tüm suç teknik ekipte

4. mahir_527

mahir_527 User

Yemin ederim hayatımda bu kadar sorunlu bi oyun görmedim ben...

5. ya oyun düzelsin die reset atıolar oyun daha kötü oluyor

6. yükleniyorun 2. y sinde takılı kalıyor bende

7. uqur

uqur User

ben bi remix oyniyim sizde oynayın iflas etsin darkorbit

8. başla yazısı yine gelmiyor bi aralar aynı sorun vardı bida var aynısı inş. düzelir.

9. Arkadaşlar lütfen her aksilikde yıllardır aynı hata oluyormuş gibi Darkorbit ekibine yüklenmeyin. Çünkü bu büyük bir oyun heran her kısmında bir hata çıkabilir kusursuz ne varki bu oyunda kusursuz olsun sabretmenizi sabrınızı karşılığını alacağınızı düşünüyorum.

10. adminlerde bişy demiyor ki

11. girdim oyuna

12. uqur

uqur User

AH BİŞE DESE

13. Şuanda Oyuna sorunsuz bir şekilde giriş yapılabiliyor.

Bilginize

14. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

merhaba

Cc cleaner gibi bir program ile çerezlerinizi temizletiniz ben sorunu deneyip bir hataya rastlarsam bildireceğim

iyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.