Günde 16 saat darkorbit oynamak

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PatatesKızartması tarafından 6 Kasım 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hesabı açtığından beri geçen süre 77 Gün
    1250/77=16.233... Günlük oynama saati
    1250/24=52.08... Gün
    77-52=25 Gün
    25*24=600 Saat
    600/77=7.7... Oyunda olmadığı saat

Hayır bu adam uyusa kalksa yemeği oyunda yese yine de bu kadar oynayamaz.
    Tuvalete gitmesi lazım, ailesi yok mu, Okul veya işi yok mu, insan mıyız?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Kasım 2019
  2. Thriller

Thriller User

Belkide emekli birisi tek yaptığı şey oyun oynamak yada farklı bir durumu var belki yatağa bağlı birisi insanların hayatını bilmeden haklarında böyle ithamlarda bulunman yanlış herkesin hayatı aynı değil herkes işe okula gitmiyor

3. ANCESTRAL

ANCESTRAL User

Lütfen konuyu çarpıtmayın adamın neden bu kadar oyunda olduğu açık.

4. Eski

Eski User

Dostum hepimiz cevabını biliyoruz. Ama şuan bunun üzerine konuşmanın hiç bir işe yaramayacağını da biliyoruz. Sana hak veriyorum. İnşallah bir gün bannlandıkları günleri göreceğiz.

5. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Bende oyuna başlayalı 100 gün oldu 2 milyar tp kastım bunda birşey yok ki %50 tecrübe puanı desteği ile kapı ve görevleri yap 2 katı kadar tp kazanıyorsun. Örnek olarak 57 milyon tp görevim vardı bitirdim %50 tecrübe puanı destği vardı 91 milyon tp kazandım. Tp kasmak kolay destek al kasmaya devam et farkı göreceksin.

6. Sence biz burda TP'ye mi takıldık?

7. Mr.User

Mr.User User

TR-3 de sana ilk 100 de bunun gibi 90 hesap gösteririm.

Bir hesaba 2. kişi girdi mi Darkorbit bilmiyor mu sanıyorsun.

veya yaratık kesildikce azalan uri yerine oyunda kaldığı sürece azalan uri yapamaz mıydı :)

80 milyon dolara satılan bir Şirket Bigpoint Darkorbit sadece 20 küsür oyundan birisi.

600-700 kişinin profesiyonel olarak çalışanı olan bir şirketin bir bildiği var diye avutuyoruz kendimizi.

Sonunda Bigpointin CEO su ve ben baş başa bir serverde oynayacaz :)

8. Bazı hesapları birden fazla kişi kullanıyor. Birisi bıraktığı zamanlarda diğer kişi geçiyorsa bu mümkün.

9. Neyin ne olduğunu herkes biliyor, burada komik senaryolar yazmayın lütfen.

10. Armitage

Armitage User

Ben de benzer bir durumu gormustum 1hafta once acilmis hesabin 160 saat oynama suresi vardi(1 hafta 168 saat). Sonra "Banlamalar sistem tarafindan otomatik olarak yapilir" cevabini almistim. Ama artik takmiyorum gunde 20dk oynayinca darkorbit guzel bi oyun.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Durumun oldukça şüpheli olduğunu kabul ediyorum. Lakin ne yazik bahsi geçen hesabı inceleme ve bu durumun nasıl oluştuğu gibi kesin cevabı bulma konusunda yetkimiz bulunmuyor. Eğer GİŞ kurallarının 3. parti program kullanımı ile ihlali gibi bir durum söz konusu ise ne yazik ki bu konuda gerekli cezayı merkez ekip verebilmektedir.

İyi forumlar.

12. 80 Milyon derken, anlaşma metni elinde heralde ?, atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz.

13. -Star-

-Star- User

"China’s Youzu Interactive buys German online game developer Bigpoint for $89.7M" diye aratırsanız görürsünüz.

Anlaşma metnine gerek yok, atıp tutmaya ne kadar bayılıyorsunuz.

Son düzenlenen: 11 Kasım 2019
    Mr.User ve PatatesKızartması bunu beğendi.
  14. bir önerim var işin açıkçası darkorbit bot satsın ve yabota benzer bişey çıkarsın bottan para kazananlar batsın darkorbit degil oyunda bi mekanizma olsun evet işteyken yani 8 saat boyunca gemi kendini kassın yaratııgını kessin kişi işten geldiinde yani 8 saat dolunca bir sonraki güne kadar beklesin o mekanizma ve ertesi gün de aynı şekilde yani demek istedigim bu kadar geliştirme bu kadar yenilik eklnen bi oyuna bir insanın sürekli oturup gemi kasması sizce nasıl ne kadar normal bu geliştirmeleri yapmak için 20 saat kasmak gerek gemiyi çünkü uridium kredi eir oil vs. bir sürü malzeme gerekli ve milyonlarca gerekli bunu yapabilmek için bot kullanılıyor darkorbit buna yöneltiyor insanları herkes zengin de degil ki her hafta 1 milyon uri çeksin gidip gelip burda botçulara saydırıyoruz darkobit çözüm arıyorsa böyle bi çözüm getirmeli

15. Labtek38

Labtek38 User

onu yapacağına satacağı fiyata direkt kazanımları hesaba yüklesin o zaman. Mesela 100 milyon şeref puanı 299 tl gibi :D

16. Viraaa

Viraaa User

adamin dedigiyle senin dediginin alakasi ne:)

17. Minerva

Minerva Guest

Merhaba,

Gerekli cevap verildiğinden karşılıklı tartışma ortamı oluşabileceği nedeniyle konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.