günde 50 k urı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 6750067 tarafından 7 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 6750067

6750067 User

gunde 50 k urı nasıl kasıyolar aklım almıyor ben en fazla 5 k kasıyorum

2. isk 2 deyim bi adam var günde en azından 100 cubi kesiyor kesmeside onun için zor değil zaten bizim swde bomboş karısacak oyuncuda yok

3. messimel

messimel User

gemine bağlı almanya1 deyim 31 lf3 16bo2 ful hız venom pet/kamikazi felan var günde kristallon keserek 10k uridium oluyor zorlarsam

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Örneğin kapı yaparak veya tek başınıza cubikon keserek büyük miktarda uridiumlar kasabilirsiniz.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
  5. Ancasin

Ancasin User

Arkadaşın dediği gibi cubiyi boş buluyosa 50 bin değil 100 bin de kasılabilir. Ben tr1 de cubiyi boş bulsam ben de kasarım :D

6. bi low yapıyorsun 20k uri getiriyor tek seferde ve yaklaşık 90 dkka sürüyor(geminin gücüne bağlı olarak) , 50k uri için 4-5 saatlik kasma yeterli olur gibi ama sürekli o kadar yaratık kesmeden sonra eller biraz sıkıntı çıkarabilir :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Gerekli cevaplar verildiğinden konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

-RealMardin- bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.