günde ne kadar olabilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve senberk99 tarafından 20 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. senberk99

senberk99 User

Arkadaşlar oyuna günde 8saat falan giriyorum oyunda kalıyorum.Sizce ne yapmalıyım bu 8 saat içinde özellikler
    27arge
    ful elit hız,bo2,lf3 ve 3lf4
    5hangar;citadel,aegis,spheared,goli,leonov(goli kullanıyorum golide sentinel var)
    apis=38 parçası bulunmuş=50k uri
    26zetada 8 havoç buldum son 6zetada 0 havoc bu yüzden zetaya ara verdim 1kere epsilonu yapıp 1lf4 alcam ilk yapışım
    pette 3level modüllerin hepsi var+12radar var 3level
    Amacım;LF-4 günü gelene kadar 150-200k uri biriktirip 175 tane falan kutu almak(vip+indirim var)
    Uçuş düzeni baya çok var sadece gerekli gördüğüm yengeç kaldı.
    ---2hafta sonra pazar gününe kadar 2trilyon credi kasmak
    ---Katlayıcı var son 2 hafta bitmesine ve bir daha alamayabilirim moralim bozuk :(
    ---Palla çok baskın yemeye başladı

2. Sizin gemiden biraz daha üst seviye hesabım var, aman gemi iyi vursun, kalın sıksın kapı yapıyorum arada hiç bozmaya gerek yok Arge diyordum, diyordum demesine lakin kutu toplamayı ne zaman ki 2. plana attım o vakit gelişim yavaşladı. Oysa 90K vuran gemiyi kutulara borçluyum, peki neden bu yola girdim, çünkü toplamak sıktı artık bunaldım heyecan yok neyse... Fakat kutuyu bırakınca, siz millete millet size salça olmaya başlıyor ve EVET artık gelişiminiz yavaşladı tebrikler.

300 - 400 vuran gemilerin olduğu bir platform için en az bunun yarısı kadar vurabilen bir geminiz yoksa, asla haritaya çıkılmaz. 1 kesersiniz 5 kesilirsiniz vakit kaybı, sinir stres, oyundan soğumak vs. ne sayarsanız sayılır buraya. "Üstat gel biri sıktı, sıkın şuna" nidalarında zaten elinizde kıt olan cephanenizi haybeye sıkar durursunuz. Fakat ya geminizdeki arge buna müsait değilse ?... İşte o zaman iş başka;

Saatte 15-20 K Uridium toplar, PVP de 4 er GG çıkarır, milyon cephane kasarsınız. Hele özel günlerde çıkan kutulardan PVP de kastığınız GG nin 2-2,5 katını alırsınız, onlarda GG soğuma süresi de yok. Önemli olan karar vermek;

Kutu toplarken mi sıkılacaksınız ?
    Onun bunun gemisini kesmeye çalışırken zaman, cephane, sinir yıpratarak mı ? (Bu süreçte inanılmaz yavaş gemi gelişimi cabası) Ben her iki yöntemi de denemiş bir oyuncu olarak, 8000 Uridium vererek Arge sıfırlamaya karar verdim bu ara. Katlayıcı Paketi, PET Kurtarma Protokolü, Kısmet I ve II, Bağlayıcı Işın, arada bir de olsa Şirket Bonusu derken minimum saatte 15K toplasam;

GÜNDE
    5 Saat X 15 = 75.000 U

HAFTADA
    75.000 U X 7 = 525.000 U

AYDA
    525.000 X 4 = 2.100.000 Uridium, milleti portala yapıştırmak için biraz daha sabretmeliyiz.

EDIT: Hesap hatası düzeltmesi

3. senberk99

senberk99 User

Uzun ve guzel olmus com tesekkurler hesabim kapatmalkla tehdit ediliyo ondan bi kurtusam kutuya baslicam katlayici 2 haftasi var

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.