Destek günde ne kadar uri kasarm

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 纳兹米321 tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. mrb arkadaşlar ben de goli-aegis
    gemi: vip var
    tasrımlar:goal-kick-refere-aegis elit ve veteran var
    35lf3 3lf4
    16bo2 16 elit hız
    pet kami3 ticaret3 oto hammade 3
    oto toplayıcı3 var 3 adet de 3sv ambar var
    günde 20k-40k uri arası kamak istiyorum nasıl kasılıyım
    elmas uçuş düzeni var (sinek var elit ve veteran ama ktu toplamayı sevmiyorum katalayıcı yok vip var )
    arge: 17 arge 25 arge kalıncı yandan roket atmak için ısı yaracısına verdim 1 adet

Son düzenlenen: 29 Kasım 2015
  2. Tom_Cat

Tom_Cat User

klasik olacak ama x-5 haritasında NPS kamileyebilirsin.x-7 arada tallon ve x-6 cubikon protegitlerine kami atabilirsin.bu şekilde günde 30-50 k kasabilirsin.

3. tallonu çok denedim günde en fazla 15k kasıyom yapılan baskınları sayarsaak x-5 güzel aslında deniyecem x-6 ya da gelrek düşmandan cubi grubu ykok

4. En iyi kami ile x-5 yaratıkları.

5. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

5-3 haritasında Paladyum toplayarak kapı açabilirsiniz.

Kutu toplamak sıkıyor derseniz,en güzel kredi ve urıdıum kasma şekli Kristallon kesmektir.

Keyifli Forumlar.

6. takemyhard

takemyhard User

günde derken kaçsaat oyundasın?...

7. 2-3 çok olsun 5 saat ama hafta sonu 7-8 neden sordun ki var mı bi önereceğin bi şey ?

8. takemyhard

takemyhard User

kış etkinliğinde günde 5 saat kutu toplasan zaten 25k uri toplarsın... kami3 ve vip varsa hiç lazer harcamasan bile ikiye katlarsın... x3te birde boss mordon gelirini ekle...etkinlik grvleri ve etkinlik kapılardan gelenleride ekle... günlük ortalamada 50k urinin çok üstüne çıkarsın bence...

9. WolfWar

WolfWar User

Seri tallon keserek günde minimum 10.000 maksimum 50.000 falan kasabilirsiniz ;)

10. baya bi zorladımda yaplan baskınlardan 15 k zor kasılıyo
    :D

WolfWar bunu beğendi.
  11. Tom_Cat

Tom_Cat User

bende 30-35 k dan sonra baskınlar başlıyor :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.