günlük açık arttırma

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™•C•®•A•Z•Y•™___TÜRK tarafından 15 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ya arkadaşlar sizde biliyosunuz bu günlük açık arttırma 1 gün sürüyo ama saat akşam 1buçuğa kadar devam ediyo ve ben dahil çoğu kişi o saatlerde giremediği için o saatlerde girenler hemen basıyo teklifi ve alıyo bakın ben çok batım geçmişten çoğu kişi aegisi 450 milyona aldı üst üste kaç gün ve ben 500 milyon bastım akşam 11de sonra uyudum sabah baktım birisi çok az farkla almış yani taa saat 1buçukta akşamları giriyolar ve basıp alıyolar nekadar para bassak boş o saatte girmediğimizde bari şu günlük açık arttırma tam saat24te bitse olurmu bi gün 24 saat zaten 24te bitmesi gerekiyo kaç gündür alamıyom şu gemiyi bunun yüzünden millet akşamları geç saatte girip ucuza alıyo ben onlardan fazla basıyom alamıyom zoruma gidiyo gittikçe sıkılmaya başladım artık bi el atsınlar şu işe ya

2. çol çocuk ayırt ediliyor oyun uyku saati geçen çocuklardan arınınca güzelleşiyor bırak bazı şeyler olduğu gibi kalsın açık artırma ilk fırsatta yüksek teklif vermek değil son sn en yüksek teklifi verebilmektir

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Açmış olduğunuz konunun fikir havuzu bölümüyle ilgisi yok.

Alışveriş saatleri sistem tarafından düzenlenmiş olup,başlangıcı ve bitişi bellidir.

Takip etmelisiniz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.