Öneri Günlük Açık arttırmada pet

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Rio___ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Pet açık arttırmada sunulsun' mu

1. evet

oy sayısı 9
    28,1%
  2. hayır

oy sayısı 23
    71,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ___Rio___

___Rio___ User

Sizce P.E.T. Günlük Açık Arttırmada Satışa Sunulmalı mı ?

Son düzenlenen: 10 Aralık 2015
  2. ___Rio___

___Rio___ User

iris diroidlerin de fiyatı abartılacak kadar değil ama 80 milyona gidiyor açık arttırmada

3. Hayır başlarda abartılacak kadar değil , sonra kat kat artıyor. Pet ise sabit. Ayrıca ben irisleri 40-50-60m ye alırdım 80 e gerek kalmayabiliyor. Ben gereksiz olduğunu düşündüm kardeşim ama düşüncene saygı duyuyorum.

O da yetmez :)

4. ___Rio___

___Rio___ User

ben de senin düşüncene saygı duarım ama nerden biliceksin ki adamın ilk irisi almadığını

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Lütfen Mesaj İçeriğini düzenleyiniz

"Sizce P.E.T. Açık Arttırmada Satışa Sunulmalı mı ?"

şeklinde v.b. biçimde düzenleyebilirsiniz

İyi Forumlar

6. Uzatmayacağım düşüncemi belirttim :)

İyi Forumlar.

7. Maalesef -1 bunu önceden yapacaklardı. 50.000 uri verdik şimdi açık artırmaya çıkarsa haksızlık olur.

8. Merhaba ,

İlk mesajınızı " Düzenle " kısmından düzenleyerek içerik yazınız. Sadece . koyarak bir fikir konusu uygun değildir.

İyi forumlar.

9. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim ona bakarsan aegis, venom, şimşek vb. tasarımlarda önceden açık arttırmada değildi fakat şimdi açık arttırmada. Sence bu da haksızlık değil mi o zaman ?

Kardeşim fikrin güzel oyuna yeni başlayanlar için güzel olabilir diye düşünüyorum +1 Bana kalsa oyuna yeni başlayanlara oyunu sevdirmek için direkt vermeleri bile gerek. Çünkü artık pet hayatın bir parçası olmuş :D

___Rio___ bunu beğendi.
  10. -1. ben uri ile aldım adamın gözümün önünde credili almasını istemiyorum

11. O gemiler çıktıktan bir süre sonra açık artırmaya geldi. Pet o gemilerden öncede vardı.

12. WolfWar

WolfWar User

Kardeşim abartma istersen o gemiler açık arttırmaya 2014 yılının başlarında geldi. Fakat o gemiler çıkalı yıllar olmuştu :cool:

13. O gemiler 2013 te geldi 1 yıl fark var.
    Pet kaç yıldır oyunda var açık arttırmaya gelmediyse gelmez.

14. WolfWar

WolfWar User

Yanlışın var o tasarımlar çok önceden vardı Pet e gelicek olursakda yanlış hatırlamıyorsam ya 2010 da ya da 2012 de gelmişti :cool:

15. Büyük ihtimalle 2011 dir:cool:

WolfWar bunu beğendi.
  16. (22)

(22) User

Güzel bir öneri. Sonuçta bende var diye düşünerek bencillik edemem. Hatta oyundaki her şeyin açık artırmada olması gerekir. Bu genel düşüncem.

Sizin öneriniz harikulade ötesi ama genel tarafından anlaşılmayacağından eminim. Sanıyorum bu forumun yaş ortalamasının düşük olmasından kaynaklanan bir "önerileri yanlış değerlendirme" sorunu var. Belki önerinizi yurt dışı serverda yapsanız çok daha fazla beğeni toplar. Hatta bundan eminim. Burada anlamazlar. "Ben çok uri verdim, başkası da versin" der, "ne gerek var hacı" der, böyle geyik geyik nedenlerle bu güzel öneriyi eksilerler.

Benden sana hak ettiğin kocaman bir artı +1.

___Rio___ ve WolfWar bunu beğendi.
  17. Pet modülsüz ve protokolsüz boş ve gereksiz olduğu için açık arttırmada satılmasında hiç bir mahsuru yok. Oyum olumlu.

WolfWar ve ___Rio___ bunu beğendi.
  18. Gerek yok kardeşim ya zaten böyle birşey olsa merak etme bu fikir gerçekleştirelene kadar sen çoktan almış olursun.Bu ihaleye sonradan eklenen şeyler goliath tasarımları gibi birçok oyuncuya haksızlık oldu bunuda geçtim zaten yeterince şey var pet eksik kalsın ne olacakki ?

WolfWar ve Chaorrupted bunu beğendi.
  19. Ağzına sağlık.

20. ___Rio___

___Rio___ User

Olumlu Ve Olumsuz Oylarınız İçin Teşekkürler.

ben bu önerimi kendim için değil tüm oyuncular için yapıyorum .

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Aralık 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.