günlük bonus hatası

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kral_0440 tarafından 16 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kral_0440

kral_0440 User

Merhaba,

Sevgili DarkOrbit forum takımı günlük bonusta neden lf-4 gelmedi**
    Çoğu kişide bu sorun var.

cevapta yok

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2018
  2. Oyuna gir çık yaptığında düzelmiş olması gerekir denedin mi ? Eğer düzelmediyse sorunu Support a bildirin.

3. kral_0440

kral_0440 User

Ben çoktan aldım aradan 6 saat geçti ve yine aynı hata. Her durumu support ta neden iletelim hata yapmamaya özen göstermeliler.

4. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

Genel bir hangar sorunu var.Bu sorun iletildi.Alınan itemler biraz geç olarak hangara geliyor.Buna bağlı sorun yaşanıyor.Yakında düzelecektir.

Keyifli forumlar..

5. kral_0440

kral_0440 User

Merhaba,

Umarım bu hata sadece günlük bonuslardadır.

Hala gelmedi :D

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Şubat 2018
  6. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Rica ediyorum mesajlarınızı alt alta yazmayın. Ayriyeten destek birimi ile iletişime geçmenizde yine de fayda var.

İyi forumlar.

7. kral_0440

kral_0440 User

Forum ekibi yazım hatalarıyla ilgilenmiyor mu* Hem işiniz bu. Destek ile görüştüm ve hata hala düzeltilmedi.

8. kral_0440

kral_0440 User

Support hala geri dönüş yapmadı. Geç geliyor diyorsunuz ama bu kadar mı geç? Sorunum LF-4 değil;hakkımı alamadığım içindir.

9. Dün gece 01.00 den sonra yaptım ve lf4 geldi

10. kral_0440

kral_0440 User

01:00 dan sonra neyi yaptınız efenim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.