GÜNLÜK DOSYA

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve baliciruh tarafından 4 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. baliciruh

baliciruh User

meraba arkdaslar ben
    ●♠●FΛLCON.●♠●†he gunluk dosya cok pahalı ve gunde nerdeyse 1 tane verılıyo ve arge ıcın haftalarca beklemeyıp urıyle aldıgımız ıcın bıze hıc urıdıum kalmıyo. GÜNLÜK DOSAYANIN 150 urudıum veya en fazla 200 urudıum un olması gereklı dıye dusunuyorum katılmanızı rıca edıyorum

2. bence kötü olur. Boyle iyi yoksa herkes kısa surede 24arge olur,kalın sıkar.

3. Merhaba ,

Galaksi Gate enerji kullandığınızda çıkabiliyor. Kapı ödülleri yada görev ödüllerinden verilebiliyor. Ayrıca ticaret'ten 3 adet günlük dosyasını kredi teklifi ile alabiliyorsunuz.

Olur mu olmaz mı kesin birşey diyemem.

İyi forumlar.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Daha önceden oyuncular olarak 300 uridiuma tamamladık.Bir şeyleri kazanmak için zorluk çekmekten yanayım.

asdfgasf bunu beğendi.
  5. asdfgasf

asdfgasf User

katılmayıp ne yapacağım.

6. KorGeneraL

KorGeneraL User

Oyuncular arasında fark olması için bazı özel itemlerin çok pahalı ve çok zor sahibi olunması gerekir düşüncesindeyim öyle olmaz ise herkes eşit seviyeye çok kısa sürede gelebilir o zamanda oyunun verdigi keyif azalır diye düşünüyorum. Düşünün herkes 24 arge ve üstünü çok rahat yapabilecek. Sonra ?

Son düzenlenen: 31 Ocak 2014
  7. clan-akrep

clan-akrep User

EVET haklısın arge elde etmek biraz cep yakıyor :confused:

8. oyun zorlaştıkça zevk veriyor. herkes 50 arge olursa ne anlamı kalır -1

9. ßence gayet Güzel kardeşim herkes 24 arge olup kalın sıkıyorsa o zaman 24 arge olanda 50 arge olur yani İllaki Konuya destekciyim kardeşim.. İyi forumlar

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.