Günlük Dosyası İçin Yardım Gerekli

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 3 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Oyunu 4 - 5 aydır oynuyorum , VİP üyeyim ve cok degil maksimum 200 TL kadar bir harcama yapmışımdır oyunda, 7-8 yıl önce oynuyordum oyunu 2-3 yıl kadar oynamıştım, tekrar geri döndüm. Söylemek istedigim ise şu , oyuna bir türlü uridyum yetiştiremiyoruz artık , bir yandan silah geliştirmesi , bir yandan kalkan , bir yandan diroit ve asıl konumuz bir yandan da ARGE PUANI var. Bütün bunların dısında iş yerim musait oldugu için her gün 150 kadar GG topluyorum palladıum ve sadece pet'ime verdigim uridyum bile aksamları gidip kasılmadıgım zamanlarda zor gelmeye baslıyor. Bunlar sadece benim degil benden cok daha kücük olan , vip veya uridyum alamayacak kardeşlerimizinde ortak sorunu.Bunları yazmadan asıl sorunu yazmak istemedim. En azından yetkililer tarafından tartışılmaya acılmasını istedigim konu şu , günlük giriş ödüllerinde en azından 1- 2 ay içerisinde elimize 1000 veya 2000 günlük dosyası geçmiş olsa bir çok kişi oyuna daha fazla baglanır , zaten gemisi cok saglam olanlar 50 arge ve fazladan 25 BİN günlük dosyası oldugunu söyleyenler var, günlük giriş ödülünde vereceginiz 1 veya 2 bin günlük dosyası bir çok oyuncuya ilaç gibi gelecektir, daha fazla kişi savasa katılabilecek , daha fazla baskınlar yapılabilecektir , full + full gemiler ve ne yazikki bot kullanan gemiler dısındaki tüm oyuncular için iyi bir hatta cok iyi bir artı olacagından eminim. Umarım günlük dosyası konusunda 3 veya 5 degilde biraz cömert olursunuz. Saygılar.:oops::rolleyes::rolleyes::(:(:(

ŞahFD bunu beğendi.
  2. ŞahFD

ŞahFD User

Yeni gelen günlük görev sistemiyle 1 ayda ortalama 200-300'e yakın dosya elde edebiliyorsun(1ay) yani bunu her aya toplarsan dediğin tutarlarda bir civara yakın günlük dosyası ediyor :D

3. TALIPHAN

TALIPHAN User

ne zaman geldi bu günlük görevi , hangi görev kaç lvl de geliyor ve ben nasıl alabilirim lütfen cevap yazarmısın

4. ŞahFD

ŞahFD User

Selam dostum, resmi duyurualarda açıklandığı üzere(tam emin değilim)

Bİr mod arkadaş sana linkini paylaşırsa sevinirim,

Bundan bir kaç gün önce yeni günlük görevler sistemi girdi oyuna,

eğer 17 levelden yükseksiniz hemen hemen günde size 10 bin uridiuma yakin uridyum kazandıran görevler var,

bunun yanında gg ve günlük dosyasida dahil, bir kaç gün oldu oyuna ekleyeli,,

yani mesela günlük görevin en üst ksmı 20 dosyada veriyor 10 dosyada veriyor, bazen gg'de veriyor günden güne dğeişiyıor

ama dediğim gibi eğer sistem bu şekilde devam ederse ada ortalama 200-300 dosya sunacaktir, benim link atmam yasak odluğu için atamiyorum ama bir mod arkadaş gelirse sana konunun linkini atar oradan detayli olarak incelersin

5. TALIPHAN

TALIPHAN User

İnşallah dedigin gibidir, biri link atarsa iyi olur detaylar için

6. Anxiety

Anxiety Guest

Merhaba,

Öncelikle Forum Kurallarımız gereği tüm Konu içeriğini ve Konu başlığını büyük harfle yazmak yasak olduğunu belirterek, başlığınızı düzenledim.

Uridium bankasına özel olarak eklenen Yeni Günlük Görevlerimize ve Ödüllerine buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.