Günlük Dosyası

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve *mhmtaykn* tarafından 9 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Arge için günlük dosyası aldım 200 günlük % 58 indirimli cep mobil ödeme yaptım başarılı oldu ama günlük dosya hala 300 uri hala indirim gelmemiş yardım eder misiniz???

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Satın aldığınız paket hesabınıza 200 adet günlük dosyası eklemektedir. Satın alımda bahsi geçen durum 200 adet günlük dosyası için Uridium satın alarak aldığınız duruma nazaran %58'lik bir indirim anlamına gelmektedir. Yani günlük dosyasının dükkandaki satış fiyatında bir indirim anlamına gelmemektedir. Dükkanda indirim için Premium avantaj veya İndirim Avantaj paketi gibi satın alımlarda bulunabilirsiniz. Bu paketler hakkında detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

Lütfen hesabınızı kontrol ediniz, 200 adet günlük dosyasının hesabınıza eklenmiş olması gerekmektedir. Lütfen aksi bir durumda support ekibi ile iletişime geçiniz. Nasıl yapıldığını buradan öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. *mhmtaykn*

*mhmtaykn* User

Tmm öyle olmuş