Günlük Giriş Bonusu (25.Gün)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CyPKiNG tarafından 27 Şubat 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. CyPKiNG

CyPKiNG User

Merhaba. Ben bu ayki özel günlük giriş ödülü olan %25'lik indirim paketine sahip olmak için vip paket satın aldım. Fakat giriş ödülündeki belirtildiği gibi %25 değilde %5 indirim avantajı geldi. Sorun nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Öncelikle forum kuralları gereği konu başlığı tamamen büyük harf ile olmamalıdır. Lütfen dikkat ediniz.

Sorununuz ile alakalı forum ekibi bir işlem yapamamaktadır. Sorununuz ile ilgili bilgilendirmeyi supporta yapmalısınız.

İyi Forumlar

3. CyPKiNG

CyPKiNG User

forumdaki ilk konum. herhangi bir bilgilendirme yok öyle büyük küçük dikkat edin diye. görmedim ben. gösterilmedide. yardım içinde teşekkür ederim. iyi günler.

4. helebidur2

helebidur2 User

arkadaşlar 25. gün için şu an 10 saat kalmış yarın girsem vermez mi acaba

5. lago_rosso

lago_rosso User

25. gün bonus ödülünü almak için vip olmanız gerekiyor.bunun için oyun ekranını açmadan eğer vip değilseniz,önce vip lik alın.sayfayı yenileyin sonra oyun ekranını açın ödüller sizindir. helebidur arkadaşın sorusuna gelirsek yarın diye bir şey yok her ayın son son saatine kadar ödüller devam eder.yani bugün 28 şubat.bu gece saat 23:59 da kadar alabilirsiniz gece saat 00:00 olduğunda yeni aya girilecek olup ödül takvimi de yenilenecektir.

6. KANUN

KANUN Guest

Merhaba,

Konu ile ilgili başka sorunuz yok ise kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

iyi forumlar...

7. bu konu hakkında bende katılıyorum arkadaşa premium olmama rağmen lf4 ve indirim gelmedi bana da

8. -Paradise-

-Paradise- Guest

Yukarıda gerekli açıklama yapılmıştır.

İyi forumlar.

9. CyPKiNG

CyPKiNG User

Arkadaşlar öncelikle sağ olun dikkate aldığınız ve verdiğiniz bilgiler için. Sorun için supporta yazdım. Mail'den "25. gün ödülünü almadan önce premium hesaba sahip olmamı söylediler bana." yani 25. gün ödülünü almadan önce hesabın premium olması gerekiyormuş. 25. gün ödülünü talep ettikten sonra premium aldığım için ödül hesabıma eklenmemiş. Tekrardan teşekkürler. Umarım ben de bilmeyenlere yardımcı olmuşumdur. İyi forumlar. Konu kilitlenebilir.

10. -Paradise-

-Paradise- Guest

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.