Destek Günlük giriş Bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 4..Toм_√s_Jєггiy..7 tarafından 20 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Merhaba Kolay Gelsin iyi Oyunlar

Etkinlik Süresince Günlük giriş Bonularında Kapı Parçası Vericekti Ama Girdiğimde Normal Günlük Bonuslar Geliyor Bi Sorunmu Oldu Acaba ilk Etkinlik Geldiğinde Vardı Şimdi Yok
    Etkinlik görevlerinde Kapı Görevi Vardı Oda Kayboldu Sanırım Bi Sorun Var

Birde Etkinlik Kutularından Oyuncular 100 gg buluyorlar Bende Katlayıcı Ve Kutu Argesi olmasına Rağmen En Fazla 75 gg bulabiliyorum Bu Konuyla İlgili Bilginiz Varsa Beni Bilgilendirirseniz Sevinirim

Teşekkürler İyi Oyunlar...

2. kurtarıcıları saba katıyomusun ?

3. SORRYAGA

SORRYAGA User

Söylediklerinin yanında kurtarma protokolü de olunca belki 100 e ulaşabilirsin.Ayrıca kutularda yüklü miktarda gg çıktığı için parça vereceklerini düşünmüyorum.Görevlere de hiç denk gelmedim.Etkinliğin daha vakti var belki ilerleyen zamanlarda gelir...

4. Bağlayıcı ışın II 5/5 ise max 84 gelmesi gerekiyor çünkü bana sade katlayıcı ile 70 geliyor. 12 kurtarma protokolü ile de 100 lerde bir şey oluyor.

Giriş bonusunda da sorun olabilir düzeltirler zamanla.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Cevap veren üyelerimize teşekkürler.

Günlük Giriş bonusları oyuna eklendi ama İngilizce idi. Gerek dil düzenlemesi , gerekse bahsi geçen bonusların aktarılmaması gibi nedenlerden ötürü , Gerekli değişikliklerin yapılması için geçici süre ile kaldırılmış olabilir.

Görevler konusunda kesin bir bilgim yok , Bir sorun yaşanmış ise , çözüme kavuşturulmak üzere kaldırılmış olabilir.

İyi Forumlar

6. Arkadaşlar Cevaplar İçin Teşekkürler Belki Konu Dışı ama Bi Sorum Daha Olacak Benim Petimde 6 Adet Kurtarma Protokolü 6 Adet Radar Var Donanımın Böyle Olması İyimi Yoksa 1 Radar Gerisini Kurtarma Protokolümü Yapsam Daha İyidir

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yarı yarıya olması bana göre iyi olur. Fazla alana gitmesi daha fazla kutu toplaması diye düşünüyorum.

İyi Forumlar.

8. Cevap İçin Teşekkür Ederim İyi Oyunlar Kolay Gelsin.

9. Merhabalar;

Rica ederiz konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.