Günlük Giriş Bonusu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve desperado tarafından 28 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. desperado

desperado User

ADMİN BEN GÜNLÜK GİRİŞİ hergün yapıp 165oili tam31aralıkta alıyordumama bugün girdim alamıyom dün ise alıyorsdum bu nasıl bir durum açıklarmısnız

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ekran resmi ekler misiniz? Buradan nasıl yapıldığın öğrenebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. desperado

desperado User

benim günlük girişlrim oile göre full du ve yarın girince alıyordum şimdi 1 gün eksik olduğu için alamıoyurm

4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Yanlış hesaplama yapmış olmalısınız çünkü ne oil ödülünün günü ötelendi ne de Aralık ayı kısaldı. Ayrıca burada da ifade edildiği gibi;
    İyi forumlar.

5. desperado

desperado User

iyide cm ben hep başla butonu gelene kadr bekledm ve o buton gelince bonus günü tikleniyordu .25 gündür de giriyom ama 1 gün eksik oldu

6. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Oyun ayarlarından otomatik giriş yapı kaldırdıysanız eğer bu nedenle günlük giriş bonusun almamış olabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. desperado

desperado User

bak bu olablr paradoks admin ozaman başla dememiş oluyor teşkkler adminlerim

.Paradoks. bunu beğendi.
  8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, cevapların yeterli olduğunu düşünüyorsanız konunuz kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  9. desperado

desperado User

kilitlenebilir

10. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.