günlük giriş ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CAGRO tarafından 17 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CAGRO

CAGRO User

Merhaba iyi günler, günlük giriş ödüllerinde olan 25. gündeki 150 oili almak için 24. günde premium çekmek yeterlimi, yani son gün çekip alabilir miyim ?

2. evet son gün ödülünü almadan önce çekersen alabilirsin ama bence 24. ödülü 27. sinde filan al ki öbür ayın 25. ini de görsün vip

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

25. Gündeki giriş bonusunu almadan V.İ.P sahibi olursanız OİL ödülünüzü alabilirsiniz. 24. Günde premium çekmeniz yeterli;).

İyi forumlar.

4. CAGRO

CAGRO User

dediğinizi tam olarak anlayamadım, biraz daha detaylandırırmısınız ?

5. örneğin bugün ayın 27'si be bugün 24. ödülü aldınız o gün vip yi çekin ki vip süreniz öbür ayın 27 sine kadar uzasın böylece öbür ayın ödülünü alabilirsiniz ama vip yi ayın 24. çekerseniz gelecek ayın 24 de biteceğinden gelecek ayın 25. deki ödülü alamazsınız. Yani kısacası 2 ödül birden almanız için söyledim umarım anlatabilmişimdir.

6. Daha önce denemediğim için sorayım yani hiperplazmoiti 25. günde alıp vipi 27. gün çeksem premium ödülü için geç olmuyor doğru mu anladım?

7. evet o zaman alamıyorsun thanatos'un dediği gibi 25. gün ödülünü almadan önce sahip olmuş olmanız gerekiyor

8. O zaman dediğin gibi 25. gün oyuna giriş yapılmadan vipi çekip 2 aya tutturmak en mantıklısı teşekkürler :)
    Düzenleme yapayım dedim de gerçi bir mantık hatası aynı yere çıkış yapıyor :D saati kaçırma riski var bu defa.
    2 gün oyuna girmeden tarihi 27 sine ertelemek mantıklı deyip uzatmayalım.

9. ateistkeci

ateistkeci User

En rahatı 25. gün oyuna girmeyip 26. gün vip çekip oyuna girmek böylece 2 aya da yetişiyor :)

Grandmaster. bunu beğendi.
  10. Valla bu vip olayını düşünmeden çekiyordum önceden hoş oldu bu konuyu fark etmem.

11. Rica ederim
    keci özetlemiş oldu durumu :)
    Rica ederim , İyi Forumlar . :rolleyes::rolleyes:

Grandmaster. bunu beğendi.