günlük giriş

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve a_kerim tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. a_kerim

a_kerim User

ben iki gün oyuna giremedim yinede 25 günlük ödülü alacakmıyım

2. Geri sayım için gerekli gün kadar giriş yaparsanız alırsınız.Özel ödül için o tarihte vip olmanız gerekli sadece unutmayın.

3. 31 çeken aylar için toplamda 6 gün, 30 çeken aylar için toplamda 5 gün girmeden tüm ödülleri alabilirsiniz. Yani her ay gün sıra farketmeksizin 25 gün girmeniz lazım.

4. Merhaba,

Vip Paketine sahip olduğunuz takdirde ay sonuna kadar gününüz yetişirse ödülü alabilirsiniz.

Ay sonuna kadar kalan gün sayısından daha fazla giriş yapamadıysanız ödülü alamazsınız.

İyi forumlar.

5. a_kerim

a_kerim User

ayın 30 sunda yanin son günde vip alsam özel ödülü alabiyor muyum

6. son ödülü aldıysanız ve o gün vip değilseniz daha sonra vip aldığınızda vip özel ödülünü alamıyorsuz.

7. Merhaba,

Durumu şu şekilde anlatayım, eğer siz ödülü almak istiyorsanız ödülü almadan VİP paketine sahip olmanız gerekmektedir.

Eğer sahip değilseniz ödül gününe yetişseniz bile , ödülü alamazsınız.

İyi forumlar.

8. ArjenC

ArjenC User

diyelimki vipim bitti o günde giriş yaptım alamadım hemen vip açsam alırmıyım tekrardan

9. Merhaba,

Hayır alamazsınız.

O gün geldiğinde önceden VİP paketine sahip olmanız gerekmektedir.

İyi forumlar.

10. 25. GÜN ödülünü almadan önce vip almış veya hesabınızda olması lazım.

11. oyuna girmeden (ödül ekranını açmadan) önce vipi alırsan ödülü alırsın, ödül sayfasını açtıktan sonra vipi alırsan ödülü alamazsın, ayın 27 sinden 31 ine kadar vipi alırsan, önümüzdeki ayın ödülünü de her gün girer, gün kaçırmazsan vipin süresi yeteceğinden onuda alırsın.

Son düzenlenen: 10 Ağustos 2018
  12. Bu taktik güzelmiş :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.