günlük görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Batuhan0003450 tarafından 11 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

günlük görevler geliştirilmeli mi?

Anketin kapanma tarihi 8 Nisan 2015.
  1. evet

100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Bence günlük görevler geliştirilmeli hem ödül olarak hem yenilik olarak görevlerde yeni NPC'ler de kesmeliyiz.

2. *Cihan*

*Cihan* User

Merhaba,

Nasıl bir geliştirme olmalı?....düşüncelerinizi buraya yazarsanız iyi olur diye düşünüyorum.

Iyi Forumlar

3. görev içerikleri ve ödülleri değişmeli yeni haritalarda da görevler yapılmalı mesela 5 Kristallon kesene 2 ganimet anahtarı verilebilir struenerlar 2-8de de var onlar lada yapılacak görev çeşitlikleri olabilir sadece eski haritada olmamalı.
    Yeni görev çeşitlikleri gelebilir.görevlerden gelen ödüller değişebilir çünkü oyunda eskisinden çok daha fazla uridiuma ihtiyaç var.yeni haritaya görevler eklenebilir çünkü yeni haritada olanlar sürekli olarak eski haritaya gitmek istiyor ve hızlı gitmek içinde kuponları harcamak zorunda kalıo. çünkü 2-8dede struener lar var kristalonlar kristallinler ve diğer NPC ler.

4. Günlül görevler yeni oyuncular için düzenlenen bir şey daha çok 5 lvllik bir adamdan kristalon kesmesini beklemek abes olur onun yerine seviyeye gore değişebilir günlük görevler bu daha iyi bir çözüm olabilir bence

5. doğru diosun geliştirmek derken ben genel anlamdan bahsetmiştim zaten hepsi için.

6. Çok doğru ve yerinde bir konu açmışsın Günlük görevlerin yapmaya değer bi yanı yok Bu yüzden tp, şeref, uri, kredi gibi ödülleri yükseltilmeli bencede

7. Günlük görevler, diğer arkadaşın da söylediği gibi, seviyelere ayrılabilir bence.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.