Günlük Görev

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [[AnakinSkywalker]] tarafından 16 Şubat 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Günlük görevler başımızın belası diyebilirim. Çünkü genelde eski evrene uyumlu görevler veriliyor. Kim seçiyor bunu ? Ben 1-8 deyim ama günlük görevim Mordon Avı (?) Yani mantıksız. Bence bu sürekli devam etmemeli böyle. Hem daha yeni görev bölümünü yenilediler. Bu gözlerinden kaçmamalıydı. Önerim her kullanıcının seviyesine göre görev dağıtılmalı.

2. Evet doğru söylüyorsun mesela 6. seviyesin 4-4'te Goli kes (?)diyor yani bunu 6.seviye hemen goli ve elit olamaz.Ama ben hiç 2-8'e gitmiyorum(EIC'im)çünkü 12. seviye değilim 11. seviyeyim.

3. KARANLIK

KARANLIK User

Bende hak veriyorum bu konuda bir düzenleme olabilir.Gerekli desteği alırsa üzerimize düşeni yaparız.

4. Bencede doğrı levele göre olabilir veya etkinlik görevleri gibi kolay ve zor olsa kolaylar eski haritada zorlar eni haritada veya4-5 de olsa

5. Prophecy

Prophecy User

kesinlikle günlük görevler değişmeli

6. seviyeye uygun görevlerin gelmesi gercekten mantıklı olur :) +1

7. olabilir destekliyorum +1

8. evet bencede çok saçma ve sıkıcı oluyor. eski ve yeni harita görevi olarak 2 tane olsa daha güzel olurdu +1

9. ama şuda var lvl çok olup ezik olan var bence uri ve oduler artmalı

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.