Günlük Görevler hk.

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve TALIPHAN tarafından 28 Ekim 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. TALIPHAN

TALIPHAN User

Merhabalar,

Birçok kişinin merak ettiği ve bir türlü cevabını tam olarak bilmedigi bir sorum var. Gerçekten ben ve bir çok oyuncu için netleşmesi gereken bir durum bu.:eek::eek::eek::eek::eek::(:(:(
    Lütfen 1 aylık günlük görevlerin hepsini yaptıgımızda alacagımız ,uridyum , galaksi kapı hakkı , yeşil ganimet anahtarı ve günlük dosyası miktarını yazarmısınız ? Not : R zone'da 3-5 düşman öldür görevlerini bu sordugum soru içerisine dahil etmeyin. R Zone hariç olarak belirtirseniz seviniriZ.
    (shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)(shock)

2. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Görevler rastgele çıkmaktadır. Yeni günlük görevler hakkında, detaylı bilgiye buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Sormak istediğiniz, merak ettiğiniz başka soru yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. ŞahFD

ŞahFD User

Bana hergün 4 bin 2 bin 1 bin 1 bin şeklinde görevler geliyor, buradaki uridiumpları toplayınca 8 bin yapıyor 8 bin çarpı 30 yaptığın zamanda

ortaya 240 bin uridum çıkıyor,

Ama günlük dosyası hergün çıkmıyor birgün galaxy gates birgün atlaam kuponyu birgün anahtar veriyor,

Yinede her 3 günde bir günlük dosya verdiğini sayarsak oda 1 ayda 200-300 günlük dosyasına tekabül ediyor,

Benim gözlemlediğim ve istatikliğini kurduğum veriler bunlar.

4. TALIPHAN

TALIPHAN User

Cevaplar için teşekkürler, @.Silver. ben rastgele oldugunu düşünmüyorum 1 aydan fazladır her hafta aynı günlerde aynı görevler geliyor hatta sabit 5-6 tane görev var bunların dısında yok bile diyebiliriz , bence bunlar hesaplanıp oyuncuların bilgisine sunulursa cok daha iyi olur

5. C*|cCc|C*

C*|cCc|C* User

aylık yaklaşık 50 den fazla yeşil 100 e yakında logfile geliyor

6. .Silver.

.Silver. Guest

Merhaba,

Cevap veren üyelerimize teşekkürler. Eğer görev tablosunu incelerseniz göreceğiniz üzere görev sayısı az olduğundan aynı görevlerin çıkması gayet normal.
    Hesaplarıma göre ortalama 750 Ekstra Enerji, 210.000 Uridium, 320 Günlük Dosya, 50 Atlama Kuponu, 40 Yeşil Ganimet Anahtarı vermektedir, bunlar tahmini sonuçlar.

İyi forumlar.

7. TALIPHAN

TALIPHAN User

Teşekkürler @.Silver. harikasın baştacısın. Sabitle bence herkes görsün tahmini olsa bile cok gerekli bir bilgiydi verdigin. Saygılar.

8. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Merhaba,

Sevgili TALIPHAN, Çözüme kavuştuğunuzu görmek güzel; Dilediğiniz zaman konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

9. TALIPHAN

TALIPHAN User

Kilitleyebilirsiniz , saygılar.

10. -=ODIN=-

-=ODIN=- Guest

Sevgili TALIPHAN,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir. Saygılar efenim :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.