Günlük Görevler (Okunmaya Değer Lütfen Pas Geçmeyin)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Master0735 tarafından 18 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Günlük görevler yeni haritalar içinde düzenlenmeli mi?

1. Evet.

84,2%
  2. Hayır.

7,9%
  3. Beni ilgilendirmiyor.

7,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Drowhake

Drowhake User

Aynen mesela 15 tane tallon kesiyor adam 1600 gibi uri geliyor iyide sen gelip bu adama 50 k credi 10 k tp 1 günlük dosya verirsen olmaz ki

Değil mi :) ?

2. tamir kuponu ve yeşil ganimet bazen 5 enrji için ypaıom 3 devo kescegime 2 talon kes i uri ve credi

3. Master0735

Master0735 User

arkadaşlar görevleri belirlemememin bir nedeni var oda kabul görmeyeceği gerçeğidir. darkorbit kendisi belirlesin istedim. eğer team-darkorbitten biri yardımcı olursa supporta iletilmesi için tam olarak açıklanması gerekiyorsa mantık çerçevesinde bunları hazırlamak çocuk oyuncağı.

4. Master0735

Master0735 User

Bunca zaman bekledikten sonra gördüm ki cevap yok bende geliştirmeye kara verdim günlük giriş bonusunda 3. günden sonra giren herkese günlük görev hakkı verilsin böylece darkorbitinde işine gelir

5. Aynen katılıyorum görev ödülleri çok az

6. Bonus

Bonus Guest

Merhaba,

Ben konu hakkındaki görüşlerimi bildireyim; öncelikle bu tavsiyeyi merkeze bildirdim. ANCAK!!! Kıyamet Adminimin de belittiği gibi, bizim merkeze bildirmiş olmamız veya fikrinizi beğenmiş olmamız, bu tavsiyenin hayata geçirileceği anlamına gelmez.

Ayrıca size bir ipucu vererek kolaylık sağlamak isterim, günlük görevler normal görev slotlarını kullanmıyor. Yani 5 tane normal göreviniz aktif haldeyken günlük görev alabilirsiniz. Hatta ve hatta günlük görevlerden de 5 tane biriktirebilirsiniz. Yani her gün x-1 haritasına gidip 5 streuner kesmek ve 10 prometium toplamak zor geliyorsa 5 gün boyunca günlük görevleri alıp bekletin. Beşinci gün x-1 e atlar toplu bir şekilde yapıp dönersiniz ;)

İyi Forumlar...

7. senberk99

senberk99 User

mantikli +

8. WightPro

WightPro User

günlük görev ödülleri az ve çok kolaylar yeni başlayanlar için bile kolay. biraz daha zorlaşıp düşük seviye yüksek seviye diye ayrılabilşr

9. GREED

GREED User

Katılıyorun bakalım iletilmiş belki cevap gelir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.