Günlük görevler.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral-87 tarafından 29 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsunmu Olmasınmı ?

1. Olsun

oy sayısı 24
    96,0%
  2. Olmasın

oy sayısı 1
    4,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kral-87

Kral-87 User

Merhaba arkadaşlar düşündüm taşındım ve şuna karar verdim sizce günlük görevleri biraz daha çoğaltılması gerekmezmiydi koskoca full goliath lar streuner görevlerini yapıyorlar bence levellere göre zorlaştırmaları gerekmeli

bunun gibi ? basit görevler kalkmalı bence .

2. Fısıltı

Fısıltı Guest

Merhaba;

Seviyelere göre günlük görevler çıkabilir.

Keyifli Forumlar.

3. sercan1733

sercan1733 User

ayn bence ödüllerde artırlmalı çünkü verdiği en iyi ödül korsan anahtarı bence daha iyi yapılabilir

4. Kral-87

Kral-87 User

olumlu buldun için sağol arkadaşım konu güncel

5. Aynen yeni haritalarla ilgil günlük görevv de olmalı ve ödülleri de fazla olmalı gerçekten çok az

6. Destekliyorum ama geliştirilmeye açık :)

7. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede birazdaha zorlaştırılabilir.Destekliyorum.

İyi forumlar

8. kesinlikle destekliyorum levele göre zorlaştırılmış ona göre de ödülleri güncellenmiş günlük görevler iyi olabilir

9. koskoca goli neden stan. görevini yapıyor çunkü yapmadıgın görevler onlar onları goli olmadan yapman gerekti ama yapamadın ve öyle depoda kaldı bence görevler gayat iyi ve güzel sen önce yapmadıgın görevleri yap bitir sonra zaten yapmassın günlük görevlerde zaten iş olsun diye veriliyor

10. HaYaLeT003

HaYaLeT003 User

+1 güzel olur bi zararı olmaz :)

11. Cloud

Cloud User

Olsun her gün fazladan bir ganimet anahtarı görevi olsun :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.