Destek Günlük Özet (OYUN RAPORU)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 22 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Oyun Raporu Hakkında ?

1. Olsun

97,6%
  2. Olmasın

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilebilir

2,4%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ne kadar kasılabildiğimizin gözle görülür bilincinde olabilmek,oyunu daha iyi kontrol edebilmek için geliştirdiğim bir fikirdir.
    Daha önceden şahsen benim sunduğum ve daha sonralarında oyuna geliştirilmiş halde geçirilen 2 fikrim oldu daha öncedende oyuna sunulmuş olabilirler ama ben sunduktan dahar sonraları oyuna geçirilmesi dikkatimi çekti;
    1-)2011-2012 tarihleri arasında supporta ingilizce ve türkçe mesaj attım:Darkorbit ekibi daha önceden youtubede gördüğüm bir videoda ticarette gemi tasarımları var bunu ekler misiniz oyuna diye ticket atmıştım.Çok daha sonraları geldi.
    2-)Bunu forumda yazmıştım belki hala duruyordur çokta eski olmasada gerilerden:Darkorbitte destekleri takip etmek zor oluyordu.Eğer bir kullanıcı destek biriminin kalan saatini öğrenmek isterse;Darkorbit sayfasına geçip-->dükkana tıklayıp>destekler kısmına girip>ilgili desteği seçip alt tarafında yazan kullanım saatine bakmak zorundaydı.Buda görevleri ne kadar sürede bitirip bitirmiyeceğimizi anlamak için önemli bir olaydı.Benim sunduğum fikir ise oyun içine desteklerin yanında kaç saat kaç dakika kaldığını gösteren bi arabirim çubuğuydu.Bunuda geliştirerek eklediler.
    SIRA YENİ FİKRİME GELDİ GÖRSELLER HER ŞEYİ ANLATIYORDUR UMARIM EKLENİR.

2. Yapilabilir iyi fikir.

3. LARK1988

LARK1988 User

olabilir gelsin +1

MUHAFIZ-MEHMET-ÇVŞ bunu beğendi.
  4. Olması yararlı olur. Hatta bu özellik bigpointin bile işine yarayabilir. Bilmiyorum bu tarz bir sistemleri var mı ama eğer yoksa en basitinden hangi seviyedeki oyuncu kaç saatte ne elde edebiliyorun bilgisine derli toplu bir şekilde ulaşıp ürünlere, itemlere daha makul fiyatlandırmalar yapabilirler.

JohnShepard bunu beğendi.
  5. Prophecy

Prophecy User

Güzel fikir +1

6. tantana3

tantana3 User

akşam tarabyadaydım ailesine rapor etmez dimi :(

oylama da senden yanayım haberin olsun .)

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 27 Eylül 2018
  7. adminler konuya destek+1

Admin kardeşim şunu bi raporlar mısınız?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Kasım 2018
  8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen ard arda mesaj yazmayınız. Mesajlarınızı birleştirdim.

Konu yeterli desteği gördüğünde raporlara eklenecektir.

İyi forumlar.

9. .üYe.

.üYe. User

Olabilir fakat mutlaka gelmesi gereken bişey değil aslında o kadar da çok etki etmez oyuna. Ama gelirse de iyi olur. Olumlu.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.