güve almak istiyorum işime yarar mı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 hangar sperhead aegis 19 arge 8 iris 3 lf4 lf3-kalkan-hız yeterince var. pet tam takır. elmas var. kasılan birisiyim epsilon-zeta yapıyorum sürekli. güve kapılarda kasılırken falan işime yarar mı? mesela zetada devoureri keserken güve seçsem direk dp sine işleyerek mi keser yoksa normal mi?
    güve olmaz derseniz hangi uçuş düzenini almalıyım

2. Ancasin

Ancasin User

Ben birkaç aydır aegisle takılıyorum. Haritalarda kasılmak için aegise güveyi tavsiye etmem. Ama zetada kullanmak için alabilirsin; ben aegisle zeta yaparken güveyle yapıyorum ve melterlerin kalkanı yarıya gelince dp si bitmiş oluyor. Alternatif olarak da kalp öneririm.

3. BonusRasta

BonusRasta User

Arkadaşa katılıyorum zeta da işe yarıyor güve, aegis ile kapıyı güve olarak bitiriyorum çok rahat. Bazen uberde güve kullanıyorum. Ama aegis goliath kadar yüksek vuruşa sahip olmadığı için kasılırken güve pek işe yaramaz (bence)

İnfernal, Scorcher, Melter de kalp kullandığım zaman bayağı kalkanın bitmesini bekliyorum ama güve kullandığımda daha kalkan yarıda olmadan patlıyorlar.

4. modum konu kilitlenebilir kalp aldım. arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler.

5. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunun istek üzerine kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.